Почетна » ФАМИЛИЈА СИМОНОВИЋ? Поднета кривична пријава Високотехнолошком криминалу против странице Првенство портал инфо

ФАМИЛИЈА СИМОНОВИЋ? Поднета кривична пријава Високотехнолошком криминалу против странице Првенство портал инфо

од admin
0 коментар

Како се наводи у пријави, између осталога, ова страница више пута је објавила лажне информације а тиче се оних који раде на порталу Жиг Инфо. Уз прилог објава обично иду фотографије чланова наше редакције, профили на друштвеним мрежама па чак и контакт подаци. На датој страници не постоји податак ко управља са њом нити било какви други, како би се одредило ко стоји иза ње.

Због свега изнетог у пријави, која је предата са комплетном документацијом, наши новинару су затражили од надлежног тужилаштва да примени мере гашења наведене странице на друштвеној мрежи Фејсбук, али и проналажење починиоца више кривичних дела. 

Симоновић делио објаве

Иначе, Драгољуб Симоновић, којем сутра почиње суђење осумњиченом као налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића, поделио је више пута објаве са ове странице. Жиг Инфо је у последњем периоду пратио дешавања на поменутој страници и дошао до закључка да иза њега стоји фамилија Симоновић. Тачније, објаве на страници се пишу под патронатом рођеног брата и синовца Драгољуба Симоновића.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар