Почетна » КРСТИО МИ ЈЕ ЋЕРКУ, А ОНДА ЈУ ЈЕ СИЛОВАО: Потресна исповест оца напаствоване девојчице (11) из Ариља

КРСТИО МИ ЈЕ ЋЕРКУ, А ОНДА ЈУ ЈЕ СИЛОВАО: Потресна исповест оца напаствоване девојчице (11) из Ариља

од admin
0 коментар

„Њена глава му је била при стомаку, а по њиховом понашању сам схватио о чему је реч. Излетео сам из куће и одмах позвао бившу жену“, прича Милорад Н., који је затекао венчаног кума у кревету са својом једанаестогодишњом ћерком.

Милорад Н. из села Вране код Ариља каже да се, кад је видео једанаестогодишњу ћерку са венчаним кумом у кревету, толико шокирао да није успео да реагује, али да верује да би, да може да врати време, убио кума.

– Венчао ме је и крстио ми дете. Никада се нисмо свађали, нити сам икада посумњао да нешто лоше може да уради мом детету – прича Милорад.

Како каже, његова ћерка је била јако везана за кума.

Он јој је стално куповао слаткише и звао је редовно телефоном, али је Милорад мислио да је то зато што брине о њој, будући да је дете разведених родитеља.

Према речима несрећног човека, тог дана звао је кума на роштиљ, а онда отишао до продавнице да купи пиво. Кад се вратио, затекао је њега и ћерку на угаоној гарнитури у соби, до пола покривене.

– Њена глава му је била при стомаку, а по њиховом понашању сам схватио о чему је реч. Излетео сам из куће и одмах позвао бившу жену, којој сам све испричао. Њен садашњи муж је рекао да се ћерка хитно врати код њих, а ја нисам стигао да реагујем – наводи Милорад.

Не верујући шта се догодило у њиховом комшилуку, целе Вране питају Милорада зашто није убио кума на месту, на шта он одговара да то никоме ништа не би донело.

– Завршио бих у затвору, а и ја му нисам дао живот, па не могу ни да му га одузмем, али кад размислим, сигуран сам да не бих опет урадио исто и да бих га убио – истиче он и напомиње да кума Милутина више не жели да види док је жив.

 

(Телеграф.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × 2 =