Почетна » КУРИР НА МЕСТУ ЕКСПЛОЗИЈЕ У КАЛУЂЕРИЦИ! ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ КАРАЂОРЂА СУБОТИЋА: Дошли мени да баце бомбу, али погрешили кућу! Девојчици гелер прозујао поред главе

КУРИР НА МЕСТУ ЕКСПЛОЗИЈЕ У КАЛУЂЕРИЦИ! ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ КАРАЂОРЂА СУБОТИЋА: Дошли мени да баце бомбу, али погрешили кућу! Девојчици гелер прозујао поред главе

од admin
0 коментар

Две ручне бомбе бачене су јутрос у зору у Улици Зорана Максића у Калуђерици, а из службе Хитне помоћи из тог насеља потврдили су да у инциденту није било повређених.

У инциденту је начињена само материјална штета, наводно су разбијени прозори на кући Д. М. и стакла на прозорима куће Д. В. а оштећена су и три паркирана аутомобила. Истрага је у току.

На мети бомбаша наводно је била кућа Карађорђа Суботића, чије су ћерка Александра и бивша супруга Љуба Пантовић познате по учешћима у ријалитијима. Он је изјавио да је мета била управо његова кућа, али да су нападачи погрешили, као и да у кући испред које су пукле бомбе „живе фини људи с којима нико никада није имао проблем у комшилуку“.

Карађорђе Суботић каже и да је „Чабаркапа унајмио неке клинце да баце бомбу, али да су погрешили кућу јер су странци“. Суботић каже и да нема на кога другог да сумња до на Александра Чабаркапу.

Како Курир сазнаје, гелери су уништили прозоре на две куће, а експлозија је одјекнула јутрос око 3 часа.

Гелер је разбио прозор на једној кући и прошао девојчици, ученици нижег разреда основне школе, поред главе.

Комшије су чуле шиштање штапина и онда је пукло. Реч је највероватније о спорогорећем штапину.

Курир.рс/Д. Стаменковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар