Почетна » ЛАСТА НАОРУЖАНА ДО ЗУБА! У чувеном превознику пронађен АРСЕНАЛ ОРУЖЈА И МУНИЦИЈЕ! Не зна се порекло наоружања!

ЛАСТА НАОРУЖАНА ДО ЗУБА! У чувеном превознику пронађен АРСЕНАЛ ОРУЖЈА И МУНИЦИЈЕ! Не зна се порекло наоружања!

од admin
0 коментар

Унутрашња контрола која протеклих дана чешља саобраћајно предузеће Ласта открила је укупно 18 пушака и 30 пиштоља, од којих се неки комади у полицијској евиденцији воде као украдени!

Оружје нема потребну документацију и није прописно чувано. Неки комади оружја са магацинских спискова су нестали, док има пушака и пиштоља чије се порекло не зна, пише у извештају унутрашње контроле „Ласте“, који ће бити предат надлежним органима.

– Запрепастили смо се када смо у необезбеђеним магацинима пронашли карабине, пиштоље и велику количину муниције. Оружје је и буквално било свакоме на извол’те и можемо само претпостављати шта се са њим дешавало протеклих година и за какве је сврхе могло бити употребљавано. Пронађен је и један пиштољ који се у полицији води као украден – каже извор из истраге.

– Могу да потврдим да су ваше информације тачне, али не желим да дајем изјаве на ту тему. Све што унутрашња контрола нађе биће упућено надлежнима на даље поступање – рекао је директор Тони Гајић.

Према његовим речима, проналазак и заплена оружја је само врх леденог брега јавашлука, крађа на штету предузећа и свађа међу запосленима, синдикатима и менаџментом у „Ласти“, које су протеклих година пуниле странице новина.

Шта је пронађено у магацинима „Ласте“

– 18 пушака

– 30 пиштоља

– 180 метака калибра 7,9 мм

– 188 метака калибра 9 мм

– 214 метака калибра 7,62 мм

– 323 метка калибра 7,65 мм

Курир.рс/Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар

seventeen − seventeen =