Почетна » Малолетник из Пудараца признао, његов отац негирао да је обесио пса и мачку а затим је распорио (ВИДЕО)

Малолетник из Пудараца признао, његов отац негирао да је обесио пса и мачку а затим је распорио (ВИДЕО)

Узнемирујући материјал

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Јуче се на Телеграм налогу странице „мој Београд“ појавио узнемирујући снимак на којем се види, прво обешена и замрзнута мачка, а затим да је иста „хируршки“ распорена и извађена јој је утроба.

Уз снимке и фотографију обешеног пса, налази се следећи опис:

Према информацијама које смо добили дванаестогодишњи дечак, беси мачку и пса, а затим их сече. Све се одиграва у Пударцима.

Према незваничним информацијама Жиг инфа, малолетник који је починио ово дело похвалио се снимком својим другарима, а затим је исти завршио на друштвеним мрежама.

Директор ресорне Основне школе, након што се снимак појавио, одмах је обавестио Министарство просвете, полицију , тужилаштво и школску Управу.

Према сазнањима Жиг инфа, покренута је истрага и малолетник је признао дело. Међутим, отац је негирао да  је почињено то дело, већ је образложио да његов син воли само да се хвали , а да је снимак „ко зна где направљен“.

Према незваничним информацијама, овај малолетник је познат полицији јер је раније пуцао из очеве пушке на прве комшије. Према истим информацијама, од прошле године се лечи у психијатријској установи и под надзором је оца. Често је виђан у лову са оцем. Родитељи су му разведени.

Из ресорне Основне школе апелују да се не диже паника, као и да су они предузели све могуће превентивне мере како би се овај случај решио на најбољи могући начин.

ПАЖЊА УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ И ФОТОГРАФИЈЕ:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија:  Shutterstock

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар