Почетна » МАМА, ХОЋУ ДА ЖИВИМ! Врисак српског дечака који се управо вратио из Туниса!

МАМА, ХОЋУ ДА ЖИВИМ! Врисак српског дечака који се управо вратио из Туниса!

од admin
0 коментар

Нешто више од 50 туриста дошло је из Туниса авионом који је послала Влада Србије, ово су рекли кад су ступили на тло Србије.

Група од педесетак туриста из Србије који су летовали у Тунису, слетела је данас нешто пре 12 сати на београдски аеродром “Никола Тесла”.

Међу њима је био и мали Алексеј (7) који је с мамом и баком био на летовању.

– Седела сам у башти хотела који се налази одмах поред хотела у којем се десио злочин. Одједном се чуло нешто што је звучало као ватромет, а када су уследили други и трећи рафал, схватили смо да се дешава нешто озбиљно. Срећан сам што смо извукли живу главу – прича она, а њен син Алексеј, који се у тренутку пуцњаве играо 15-так метара даље од местана ком је био терористички напад:

– Летовање је било лепо, али мене још боли глава од пуцњаве.

Јелена Стојановић каже како су видели ужасне сцене.

– Била сам у тунису са мамом и сином који има седам и по година. У тренутку напада нас две смо се сунчале у башти хотела, а син је био са аниматорима на плажи. У тренутку кад су почели да пуцају, онс е уплашио и трчао ка нама вриштећи: “Мама хоћу да живим!”. Било је ужасно, видели смо лешеве и цео онај ужас.

Помоћник министра спољних послова Драган Момчиловић рекао је да је нешто више од 50 туриста дошло авионом који је послала Влада Србије и да су дошли сви који су желели.

Момчиловић је рекао да су се вратили гости три хотела који су били најугроженији, подсетивши да у тој земљи борави више стотина српских туриста.

На аеродрому су били и представници туристичке инспекције, који су рекли да је по подацима по којима тренутно располажу, највећи број туриста који су у Тунис отишли преко агенција Номад и Санлајн.

У терористичком нападу на плажи у летовалишту Сус у Тунису убијено је 37 страних туриста. Нико од српских туриста није страдао нити је повређен.

(Телеграф.рс /Блиц/Тањуг)

Можда ти се свиди

Оставите коментар