Почетна » Маторчевић пријавио бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића и његовог пријатеља Марчету полицији

Маторчевић пријавио бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића и његовог пријатеља Марчету полицији

Инцидент након суђења

од Други Пишу
0 коментар

Уредник портала Жиг Инфо Жељко Маторчевић данас је пријавио полицији Драгољуба Симоновића и извесног Милана Марчету због тога што су му њих двојица, како тврди, претили по завршетку суђења. Марчета се, иначе, у судници појављује као представник јавности где се у пар наврата представио као Симоновићев пријатељ.

Маторчевић каже да му је Марчета по изласку из суднице рекао: „Шта ћеш ти ту пи**о једна, изађи напоље, настрадаћеш”. Уредник Жиг Инфа га је, према сопственим речима, питао да ли је то њему рекао, да би му Симоновић, који је наишао одговорио са „да, теби је рекао”. Маторчевић је ово, како се наводи у записнику са полицијског саслушања, схватио као претњу коју је, осим полицији, пријавио и тужиоцу Миловановићу и судији Пантелићу који је то унео у записник.

Драгољуб Симоновић је новинарки Раскрикавања, међутим, рекао да не зна о чему се ради.

„Ја сам био сконцентрисан на моју изјаву. Можда су се они нешто покачили, али ја нисам у току, нити знам да су се покачили”, рекао је Симоновић и Маторчевића назвао „ноторним лажовом”.

Марчета је за Раскрикавање рекао да јесте дошло до вербалног препуцавања са уредником Жиг Инфа који му је, како тврди, претходно добацивао, али негира да му је претио.

 

Милица Љубичић, Раскринкавање

Насловна фото: Фејсбук, Драгољуб Симоновић и Марчета Милан

Можда ти се свиди

Оставите коментар