Почетна » Мирослав непрекидно прогонио Сању упркос забрани приласка: Више пута га пријављивала, на крају је упуцао у главу насред улице

Мирослав непрекидно прогонио Сању упркос забрани приласка: Више пута га пријављивала, на крају је упуцао у главу насред улице

од Други Пишу
0 коментар

Мирослав М. (55) који је приведен због сумње да је јуче ујутру у центру Пирота убио своју бившу партнерку Сању М. (47) одраније је познат полицији по насилничком понашању, а како је потврђено за портал Нова.рс, само га је Сања два пута пријавила за прогањање. Несрећну жену је Мирослав М. и кобног јутра пратио до пиљаре на Тргу ослобођења, да би извадио пиштољ и пуцао јој у главу с леђа.

У тренутку када је почињено стравично убиство Сање М. (47), њеном џелату Мирославу М. судило се управо због прогањања. Како су очевици овог догађаја испричали за наш портал, Мирослав М. ју је и кобног јутра пратио кроз центар Пирота.

Да ли је Сања знала да јој је за петама, у овом тренутку није познато, али како смо успели да реконструишемо на основу речи сведока, Сања је причала телефоном и у тренутку када је застала код тезге са воћем како би одабрала шта ће купити, Мирослав јој је пришао са леђа, извадио пиштољ и испалио јој смртоносни хитац у главу.

Несрећна жена је пала као покошена, у продавници је настао општи метеж који је Мирослав искористио и отишао са лица места. Убрзо су на лице места стигли Хитна помоћ и полиција, али за несрећну Сању је нажалост већ било касно. У међувремену, Мирослав М. је хладнокрвно одшетао до полицијске станице и испричао шта је урадио. Полицајцима је предао и пиштољ којим је починио злочин, а онда му је одређено полицијско задржавање у трајању до 48 сати, након чега ће бити изведен пред тужиоца.

Управо просторије полицијске станице су место где је Мирослав требало да борави јер, како смо сазнали, његова криминална прошлост указивала је да је питање времена када ће доћи до оваког злочина. Како нам је у Вишем јавном тужилаштву у Пироту речено, Мирослав М. је раније осуђен за кривично дело прогањање из члана 138а став 1 тачка 1 и 4.

Тада му је такође изречена мера забране прилажења и комуницирања са оштећеном Сањом. Осим тога, у току је још један поступак због истог кривичног дела, прогањања.

Foto: MzL, Privatna arhiva/Facebook

Јована Алексић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар