Почетна » МЛАДЕНОВАЦ У ШОКУ Полицијска истрага открила буран живот жене чије наго тело је нађено у каналу

МЛАДЕНОВАЦ У ШОКУ Полицијска истрага открила буран живот жене чије наго тело је нађено у каналу

од admin
0 коментар

Тело Марине Мијаиловић (36) из Велике Иванче, чији је нестанак пријављен пре 20 дана, пронађено је јуче око 16 сати у каналу у Великој Крсни код Младеновца.

– Тело је нађено без одеће. Марина је била потпуно гола, и са повредама по телу, али без обдукције, још нико не може са сигурношћу да тврди да ли је несрећна жена убијена или је у питању несрећни случај – каже за „Блиц“ извор из МУП Србије.

После увиђаја, тело је послато на обдукцију а резултати се очекују до понедељка.

У међувремену, истрага на разоткривању шта се десило Марини, открила је буран живот жртве, који је и могући мотив евентуалног злочина.

– Марина је цео живот била проблематична. У Иванчи је живела са родитељима, који су алкохоличари и млађим братом. Сиротињски живот. И Марина је волела да пије. Од средње школе се ванбрачно удавала ко зна колико пута, буквално је ишла од једног до другог мушкарца. Није први пут и да „нестане“ и да је нема по неколико дана – причају мештани Иванче.

Прошле године Марина је ушла у везу са једним мушкарцем из села Ковачевац.

Родитељи ишли код видовњака

Niko ne zna šta je Marina tražila u Velikoj Krsni

Нико не зна шта је Марина тражила у Великој Крсни

– Живела је са њим неколико месеци у Ковачевцу, а онда га је летос оставила због другог мушкарца. Бивши се толико разбеснео да је чак запалио сопствену кућу у Ковачевцу због ње. Био је и у притвору, а када је изашао напоље, није имао где. Оно што је све изненадило јесте да га је у своју кућу примио управо Маринин отац, Милутин – кажу мештани.

У то време, Марина је већ почела да живи са са другим мушкарцем, Милетом М. у његовој кући у Великој Иванчи.

– Мушкарац са којим је живела је и пријавио полицији њен нестанак. И родитељи су били забринути јер никада није нестајала дуже од два, три дана. Прошле недеље су чак ишли код једног видовњака осам километара даље од њиховог дела, како би сазнали шта је са њом. Није било превоза, па су јадни људи ишли и вратили се пешке – настављају причу мештани.

У то време, Марина је већ била мртва.

– Нико не зна шта је тражила у Великој Крсни. Не зна се ни да ли је убијена, или је можда пијана пала и смрзла се. Можда је бежала од неког – кажу у полицији.

после проналаска тела, на увиђај је изашла полиција, али и ватрогасци, због неприступачног терена где је лежало тело Мијаиловићеве. Због обилне кише која је синоћ падала, ватрогасцима је требало неколико сати да извуку тело из наквашеног блата из канала, којег су од главног пута делиле њиве.

Т. М. С.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар