Почетна » Модни креатор Дарко Костић саслушан због пријаве за СЕКСУАЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ МАЛОЛЕТНИКА

Модни креатор Дарко Костић саслушан због пријаве за СЕКСУАЛНО УЗНЕМИРАВАЊЕ МАЛОЛЕТНИКА

од admin
0 коментар

Полиција је у понедељак увече обавила разговор са модним креатором Дарком Костићем, који је пријављен за сексуално узнемиравање малолетника, сазнаје „Блиц“.

За Костићем је била расписана потрага након што га је полиција три пута тражила како би га саслушала због пријаве да је сексуално узнемиравао малолетног дечака Л. Ј. (15).

Према сазнањима „Блица“, против Костића је поднета кривична пријава за полно узнемиравање у редовном поступку. Како сазнајемо, у кривичној пријави је наведено да је малолетног дечака, иначе учесника телевизијске емисије „Неки нови клинци“, Костић фотографисао и за то тражио новац.

– Када се испоставило да дечак нема паре, Костић је од њега тражио да се скине, да се мазе, што је овај одбио. Дечак је затим побегао и потом је полицији на Новом Београду поднета кривична пријава за сексуално узнемиравање – открива извор „Блица“.

Од оштећеног узета службена белешка, а консултован је и надлежни тужилац, који је наложио да се са Костићем обави разговор на околности поднете пријаве, након чега ће се поново обавити консултација са тужиоцем.

М. Јовићевић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар