Почетна » МОЈЕ ДЕТЕ НИЈЕ КРИВО: Исповест мајке чији син је са ножем и пиштољем упао на час у школи

МОЈЕ ДЕТЕ НИЈЕ КРИВО: Исповест мајке чији син је са ножем и пиштољем упао на час у школи

од admin
0 коментар

– Рекао је да се каје због свега што је урадио, и полицији и мени. То није био прави пиштољ, већ пластични, не знам ни одакле му – каже мајка малолетника

Малолетник Ђ.Ј. (13) из Лештана који је заједно са другом М.С. (13) из истог места у уторак предвече упао је у основну школу “Васа Пелагић” са фантомком на глави, уз претњу ножем и пиштољем, за коју се после испоставило да је пластични, украо је дневник. Његова мајка је у шоку због свега шо се десило и да се њен син много каје.

– Рекао је да се каје због свега што је урадио, и полицији и мени. То није био прави пиштољ, већ пластични, не знам ни одакле му – каже мајка малолетника.

Њено дете није узело новац нити је то учинило због неке противуслуге.

– Једноставно је пристао. Ни он сам не може да објаснини зашто ни како – прича даље његова мајка.

Додаје да не познаје момка са којим је то радио, нити његове родитеље.

foto: skolainfo.com

Како сазнаје полиција, иза овога стоји његов вршњак Ј. Д. И. из Падинске Скеле, који је због лоших оцена желео да уништи школски дневник. Дечак потиће из несређене породице разведених родитеља и под ингеренцијом је центра за социјални рад. Он је исписан из школе у Падинској Скели и уписан је у школу у Котежу због проблематичног понашања.

Овај догађај који је узбуркао јавност показао је све аномалије нашег друштва и пропусте у вези са обезбеђењем школа. Срећа је што је пиштољ био пластични. Поставља се питање шта би се десило да је био прави?

Ало/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар