Почетна » МОНСТРУМ ХТЕО ДА ПОБИЈЕ ЈОШ ПЕТОРО: Нови језиви детаљи злочина који је потресао Србију

МОНСТРУМ ХТЕО ДА ПОБИЈЕ ЈОШ ПЕТОРО: Нови језиви детаљи злочина који је потресао Србију

од admin
0 коментар

Да Радета Шефера Француз Емануел Доњон није спречио, у крвавом пиру би страдала обојица његових синова и остатак родбине

Шестоструки убица Раде Шефер (55) из Сенте планирао је да убије још петоро људи! Да га Француз Емануел Доњон није спречио, у крвавом пиру страдала би обојица његових синова и остатак родбине.

Злочин се догодио у недељу ујутру, дан после свадбеног весеља Шеферовог сина Властимира (24). Незапамћено крвопролиће догодило се одмах пошто је раде пуштен из притовора, у недељу ујутру. Био је приведен због алкохолисаног стања и свађе са супругом Розом.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Даљи крвави злочин када је пушком усмртио шесторо људи нико није очекивао. Постоје две верзије приче. Прва је да је Раде имао намеру да убије још људи,да му се указала прилика, тј. да га није зауставио супругин брат из Француске.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

– Било би још минимум пет жртава. Осим страдалих и жене која је рањена, страдали би и младожења и његов брат – наводи извор истраге.

После овог злочина цело село је занемело,а и Србија. Једни сматрају да није био задовољан одабиром снајке, а други да је био бесан на жену која га је напустила пре месец дана. Сматрају да је злодело учинио због љубоморе.

Кум убице такође не може да поверује да је Раде учинио тако монструозно дело. На свадби је био весео, никог није узнемиравао, нити се са неким свађао.

Foto: Marko Todorović

– Мислим да се много наљутио када је пришао сину који се оженио са чашицом да наздрави. Властимир га је одбио, и то га је много разљутило – прича кум Радетов.

Данас ће бити сахрана на католичком гробљу у Орому у 13 сати.

Телеграф.рс/ Извор: Наше новине  

Можда ти се свиди

Оставите коментар

nine − two =