Почетна » МОНСТРУМ ИЗ ВРШЦА Девојчицу два пута силовао у башти, на делу га ухватила сестра жртве

МОНСТРУМ ИЗ ВРШЦА Девојчицу два пута силовао у башти, на делу га ухватила сестра жртве

од admin
0 коментар

Живко Б. (61) из једног места код Вршца (назив познат редакцији) ухапшен је у недељу због силовања девојчице (17) с посебним потребама.

Монструма је, док је сексуално злостављао девојчицу, затекла њена млађа сестра, која с њом живи у хранитељској породици.

– Живко има башту поред породице која је усвојила те две девојчице. Стално долази код њих да узима воду. У недељу је дошао и хранитељки рекао да пошаље старију девојчицу да јој да парадајз да га пресади. И тако је девојчица отишла – прича за „Блиц“ комшиница хранитељске породице. За мужа и жену који су узели децу на чување има само речи хвале. Такође и за девојчице које су код њих, а које су благо ометене у развоју.

– Старија девојчица је отишла са Живком у башту и није је било дуже време, због чега је хранитељка послала млађу да је позове. Та млађа девојчица је и затекла Живка како силује њену сестру. У кућици коју има у башти. И знате шта је он тада рекао: „Упс, упеца ме. Сад ћу у затвор“ – наставља комшиница. Одмах након што је откривен, Живко је побегао из баште. Млађа сестра је за то време помогла силованој девојчици да се обуче, обује и дође кући.

– Разговарала сам с њиховом хранитељком. Каже жена да се шокирала чим је видела како обе уплакане улазе у кућу. Знала је да се нешто страшно догодило, али, каже, није могла ни да посумња у комшију Живка… Онда су девојчице испричале шта се десило и она је одмах позвала полицију и социјалну службу. Али то није најстрашније. Силована девојчица је испричала да је Живко њу први пут силовао 20 дана раније. Одузео јој је невиност, и то у башти. Рекао јој је да се не боји јер је то радио и још једној девојчици из села. На срећу, испоставило се да та његова прича није тачна. Девојчица на коју је указао испричала је полицији да ју је Живко неколико пута звао да дође код њега, али да се она бојала и да никада није насамо била с њим – прича комшиница.

Жртва монструозног силоватеља одмах је одведена на гинеколошки преглед, на којем је потврђено силовање, а полиција је кренула да ухапси осумњиченог. Он живи са женом, оцем и двојицом синова.

Комшије силоветаља кажу да су у недељу гледале филмску сцену док је полиција јурила монструма.

– Он је видео полицију и побегао је у помоћни објекат, па кад је полиција кренула тамо, он је с друге стране побегао у кућу. Тек кад су други пут ушли у кућу, он је ухапшен – причају комшије.

Осумњиченом је одређено задржавање од 48 сати. У његовој породици тврде да је Живко лажно осумњичен.

– То ништа није тачно. Довиђења – рекао је његов син.

Последњи случајеви

ХОРОР У СМЕДЕРЕВУ
Терао девојчицу на орални секс

Смедеревска полиција ухапсила је Р. Б. (46) 15. марта ове године због сумње да је девојчицу (12) натерао да га орално задовољи у Улици Милоша Великог.

ПРОФЕСОР ПЕДОФИЛ
Претио речима: „Проћи ћеш као Тијана“

Небојша Гајић (52) из Нове Пазове ухапшен је у октобру прошле године због покушаја силовања девојке (17) којој је приватно држао часове математике.

ЖРТВА ДЕЧАК ИЗ ШВЕДСКЕ
Дечака намамио зечевима

Породица из Јабучког рита пријавила је полицији комшију јер је њиховог сина (9) одвео иза куће, свукао му одећу и покушао да га обљуби.

„Мало воде на длану“
Комшије кажу да су две девојчице у хранитељској породици чуване као „мало воде на длану“.
– Старија је била недодирљива за сваку недаћу, све док тај болесник није дошао. Како јој је, зна само она. И хранитељима је тешко. Због ње и неће да причају јавно о томе – каже комшиница.

Тамара Марковић Субота, Владимир Вашалић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

six + 1 =