Почетна » МОНСТРУМ: Убио бога у стрини!

МОНСТРУМ: Убио бога у стрини!

од admin
0 коментар

Јовица Мелетин ухапшен је због сумње да је брутално претукао своју стрину Анкицу Мелетин (70) у њиховој кући у месту Гај код Смедерева.

Како сазнајемо, Јовица је без повода насрнуо на несрећну старицу и поломио јој руку, три ребра, зубе и задао јој више удараца по глави и телу, а кад је полиција дошла у њихову кућу, измислио је да су им разбојници упали у дом, унаказили Анкицу и украли им новац.

 

Јовица Мелетин

Јовица Мелетин

Мислио да је убио

– Јовица је у недељу око поноћи пијан насрнуо на Анкицу и бесомучно је ударао. Тукао ју је рукама и ногама, шутирао је и газио док се није онесвестила. Чак ју је тукао и пиштољима. Толико ју је ударао да се жена онесвестила. Соба, купатило, зидови, као и Јовичино одело били су натопљени крвљу – каже за Курир Коста Филиповић, познаник несрећне старице.

Он објашњава да је Јовица мислио да је убио Анкицу јер је изгубила свест, па је сам позвао полицију и смислио причу о лоповима.
– Био је убеђен да је Анкица преминула од батина, а мислим да му је то и била намера. Онесвешћену ју је одвукао до купатила, опрао крв са ње и вратио је у собу. Тада је позвао полицију и испричао им да није био код куће и да је затекао ужасан призор кад се вратио. За прозор који је претходних дана сам поломио у наступу беса рекао је да су га разбојници поломили – каже Филиповић.

Међутим, лекари Хитне помоћи успели су да освесте Анкицу.
– Кад је видела да је ту и полиција, ослободила се. Јецајући је објаснила инспекторима да ју је заправо рођак унаказио. Полицајци су тада ухапсили насилника и нашла два пиштоља којима ју је тукао – каже наш саговорник.

Према његовим речима, Јовица је 10 година живео у Америци, одакле се недавно вратио.

Онесвестила се од бола

– Он је овде сам, јер не комуницира са ћерком, која живи у Смедереву. Дошао је код стрине Анкице, која је такође сама пошто јој је супруг преминуо, а деце нема. Успео је да је наговори да заједно купе кућу, што су и учинили пре месец дана – каже Филиповић и додаје да је Анкица пристала на заједничку куповину некретнине јер је била усамљена.

Коста је јуче посетио Анкицу у болници у Панчеву.
– Испричала ми је да ју је напао без икаквог разлога и да ју је ударао чиме је стигао. Рекла ми је да је само сагла главу и трпела ударце док се није онесвестила. Није могла да побегне јер је стара и не може да трчи. Није имала снаге да му се одупре – каже наш саговорник и додаје да се Анкица плаши да Јовицу не пусте из притвора.

 

Марија Иванов,Курир, Фото: Приватна архива

Можда ти се свиди

Оставите коментар