Почетна » Начелник Цмолић: Главноосумњичени неће да каже где је тело девојчице

Начелник Цмолић: Главноосумњичени неће да каже где је тело девојчице

од Други Пишу
0 коментар

Начелник Управе криминалистичке полиције Нинослав Цмолић изјавио је да ће се данас поново претражити бројне локације како би се нашло тело двогодишње девојчице Данке Илић, да ће се претрести и друга места, као и да се неће стати док се у томе не успе.

„Поново ћемо претрести њихове куће и ширу околину, септичке јаме, гробље. Осумњичени су признали кривицу и до детаља описали своје улоге, али главносумњичени није рекао где је сакрио тело наводећи да се не сећа и неће да говори“, рекао је Цмолић за ТВ Прва, наводећи да се признања осумњичених о томе шта се десило, а који су саслушани одвојено, потпуно поклапају.

Осумњичени за убиство детета у околини Бора су током јучерашњег дана саслушани, објасио је Цмолић, али нису изнели неки нови податак, већ су поновили оно што су већ раније испричали – да су ударили малу Данку колима, зауставили се код депоније, да су ту ставили њено тело, али да је сувозач касније дошао и пребацио га на друго место.

„Њихове изјаве су да су они дете ударили, да је сувозач изашао из возила, подигао дете са пода, унео га у задњи део аутомобила и након неколико метара су опет стали јер се наводно девојчица пробудила, изашао из аутомобила, отворио задњи део и угушио је. То су њихове изјаве. Након тога су отишли на депонију, изнели тело и оставили га на тој депонији“, рекао је Цмолић.

„Њих двојица су после пар дана о томе разговарали, возач га је питао где је тело али му је овај рекао ‘то је моја брига, одрадио сам шта је требало’“, рекао је Цмолић, објаснивши да тако ни возач не зна где је то место.

Цмолић је испричао да су врло брзо обојица осумњичених тестирани полиграфски, али да су били под утицајем алкохола тако да су имали закаснеле реакције, па нису могли одмах да их задрже у притвору, јер није било довољно других индиција.

До њих су дошли, како је објаснио Цмолић, јер су та кола која су возила, уз још једна, била једина која су се задржала на месту где је мала Данка ударена аутомобилом, као и да се то десило јако брзо након што се дете удаљило од мајке.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар