Почетна » Након што је напустила мужа и децу, СИЛОВАЛИ су је, а потом и ПРОДАЛИ за 2.000 динара!

Након што је напустила мужа и децу, СИЛОВАЛИ су је, а потом и ПРОДАЛИ за 2.000 динара!

од admin
0 коментар

Ваљевска полиција ухапсила је М.Р. из Лајковца због сумње да је силовао девојку из Лазаревца, а терети се и за подвођење, због сумње да је својим познаницима омогућавао сексуалне односе с оштећеном.

Због тога су ухапшени и М.К., Ј.М. и М.И. из Мионице.

М.Р. се терети да је у ноћи између 26. и 27. маја, у једној викендици у околини Лајковца, приморао Лазаревчанку на сексуалне односе.

– Мушкарац из Лајковца је, како се сумња, оштећену срео на Ибарској магистрали, где се бавила проституцијом. Он је њу најпре одвео у једну викендицу на подручју Лајковца, где ју је, по њеним тврдњама, силовао – обајшњава извор из истраге.

Међутим, пакао који је девојка прошла ту се није завршио.

– Сутрадан је жену одвео у једну кафану у Мионици, где је срео М.К. и његове раднике Ј.М. и М.И. Сумња се да је М.К. Лајковчанину платио 2.000 динара да би девојка имала сексуалне односе с његовим радницима – наводи саговорник близак истрази.

Незванично, несрећна девојка је М.Р. пријавила за силовање након што је одбио да јој да новац за сексуалне услуге које је пружила двојици мушкараца из Мионице.

Након прикупљања доказа, полиција је ухапсила четворицу мушкараца и њима је одређено полицијско задржавање до 48 часова. Они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

– Наводно, оштећена девојка је недавно напустила мужа и децу, а сумња се да има проблема с болестима зависности и да се већ неко време бави проституцијом, пружајући услуге на Ибарској магистрали – тврди извор.

 

АЛО!

Можда ти се свиди

Оставите коментар