Почетна » НАПАД НАРКОМАНА НА ХИРУРГИЈИ У АЛЕКСИНЦУ: Бацићу бомбу и поклаћу вас све!

НАПАД НАРКОМАНА НА ХИРУРГИЈИ У АЛЕКСИНЦУ: Бацићу бомбу и поклаћу вас све!

од admin
0 коментар

– Бахати и пијани наркомани често знају да се иживљавају над запосленима, зато апелујемо на суд да обрати пажњу на овакве случајеве јер се често дешава да ти нападачи прођу некажњено – истиче М. М., један од запослених у алексиначком здравству

Пацијенте алексиначке хирургије преплашио је и узнемирио нападач који је уз претње да ће бацити бомбу и поклати све, кренуо да ломи и дивља на одељењу. Интервенисала је полиција и процесуирала нападача.

Очевидац је нагласио да је само брзом акцијом полиције избегнута већа трагедија.

– Радник обезбеђења С. М. је још на улазу у болнички круг приметио ризично понашање од стране Н. С. тако да је пратећи цео случај М. С. је успео да заштити и лекаре и сестре али и пацијенте од могућег крвопролића. Наиме, нападач је до сада већ неколико пута изазивао инциденте у болници, због чега је и осуђиван. Ради се о нападачу који је евидентиран као интравенски наркоман, и до сада је осуђиван због десетак кривичних дела те га чека издржавање затворске казне од 10 година, а незваничне информације говоре да је био наоружан – истиче наш саговорник.

Сличан инцидент је изазвао и на интерном одељењу, где је пре пар дана украо факс апарат, кажу обавештени извори, а запослени у алексиначком здравству кажу да је ово само један у низу случајева.

– Стално се дешавају напади на запослене како на одељењу хиругије тако и у хитној помоћи. Бахати и пијани наркомани често знају да се иживљавају над запосленима, зато апелујемо на суд да обрати пажњу на овакве случајеве јер се често дешава да ти нападачи прођу некажњено, или са благим казнама – истиче М. М., један од запослених у алексиначком здравству.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар