Почетна » Насилничко понашање у аутобусу у Врчину, за починиоцем се трага

Насилничко понашање у аутобусу у Врчину, за починиоцем се трага

Ради се на идентификацији

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, у Ластин аутобус који је кренуо у 21 час са станице Шумице, у насељу Врчин (станица пре центра) ушао је младић и малтретирао путнике. Ту информацију нам је потврдило и више путника са наведене линије, међутим изјаве званичника и путника се разликују.

Путници са овог поласка тврде да је лице, које је ушло у аутобус,  наредило свим путницима да сагну главу и да се не померају, да би их затим вербално малтретирао. Према њима, у овом инциденту, наводно, претучен је један младић који се побунио насилнику, као и једна жена. Путници кажу да је лице које је изазвало овај инцидент ушло у аутобус, једну станицу пре центра овог насеља, тако што га је возач пустио након што је већ затворио врата. Затим је настао инцидент. Путници су препознали наводног насилника, који је изашао из аутобуса пре доласка полиције. Поједини путници су до касно по поноћи давали изјаву у полицији поводом овог случаја.

МУП: Ради се на откривању починиоца

Из МУП-а кажу да су упознати са овим инцидентом, као и да се ради на откривању починиоца.

-Случај је пријављен полицији, ради се на идентификацији починиоца. Обавештен је тужилац који је квалификовао дело као насилничко понашање. Дошло је до вербалног сукоба између двојице мушкараца, а онда и физичког контакта, навели су из МУП-а за Жиг инфо.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар