Почетна » НАСИЛНИК ИЗ СПС: МИРОСЛАВ АРСЕНОВ БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДРАГУ ГРБИЋА

НАСИЛНИК ИЗ СПС: МИРОСЛАВ АРСЕНОВ БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДРАГУ ГРБИЋА

од admin
0 коментар

У петак предвече, 17. марта 2017. секретар МЗ Челарево и функционер СПС Мирослав Арсенов јавно и пред сведоцима брутално је претукао, наневши тешке телесне повреде у пределу главе, Драгу Грбића који има 72 године и који је тешко болестан, у просторијама Месне Заједнице Челарево.

Мирослав Арсенов , који је у моменту инцидента био на радном месту, је да ствар буде гора, пре него што је премлатио Драгу Грбића њему и присутнима који су се окупили да одрже страначки састанак уочи избора упутио и тешке увреде јер су на том скупу критиковали комунистички режим и Јосипа Броза !

Претучени Грбић након тога хитно је превежен у болницу. Драго Грбић је дугогодишњи председник четничких органзација у Немачкој. Учествовао је у сакупљању помоћи за Србе 90-их. Сем угледа који ужива у Србији, као породичан и миран човек, Грбић има углед у светском тржишту и привреди а нарочито у емигрантским српским организацијама по иностранству. Као успешан средњи предузетник са својим сином радио милионске инвестиције у Србији.

Против Мирослава Арсенова, који је од раније грађанима и полицији познат по криминалном и насилном понашању,иако је са непознатих бројева претио Грбићу да не пријави полицији јер ће га сачекати са бејзбол палицама, против Арсенова покренут је кривични поступак пред Основним судом у Бачкој Паланци.

 

За Жиг Инфо:

Мајор Горан Митровић

Можда ти се свиди

Оставите коментар