Почетна » НАСТАВАК ЉУБАВНЕ САГЕ ЉУБЕ ПАНТОВИЋ И АЛЕКСАНДРА ЧАБАРКАПЕ САЗНАЈЕМО Наногица вођи клана из Калуђерице

НАСТАВАК ЉУБАВНЕ САГЕ ЉУБЕ ПАНТОВИЋ И АЛЕКСАНДРА ЧАБАРКАПЕ САЗНАЈЕМО Наногица вођи клана из Калуђерице

од admin
0 коментар

Александар Чабаркапа (35), бивши момак Љубе Пантовић, кик-боксерке и учеснице ријалитија „Фарма“, на Ђурђевдан је пуштен из Централног затвора.

Чабаркапи је, после скоро две године проведене у притвору, наногица стављена у кући у којој живи са супругом Клаудијом и четворо деце.

У време његовог доласка, ћерка Љубе Пантовић, Александра, са којом је такође током боравка у затвору добио ванбрачну ћерку, на фејсбук профилу објавила је: „Чекаш, чекаш и никад краја чекању“, на шта јој је један пријатељ поручио: „Удај се за мене. Не би морала да ме чекаш“.

Покушај убиства

Чабаркапин адвокат Војислав Бабић је потврдио да је његов клијент изашао из затвора.

– Он је био у притвору. Суђење је у току, али верујем да ће бити ослобођен свих оптужби – каже адвокат Бабић.

Он наводи и да су из притвора пуштена и тројица Чабаркапиних сарадника, који су са њим ухапшени у августу 2013. године, а сва четворица сумњичила су се за два покушаја тешког убиства, рекетирање, изнуде, разбојништва, изазивање опште опасности. На мети Чабаркапе био је и бивши муж Љубе Пантовић и отац Александре Суботић, Карађорђе.

Завео пасторку

Иако је у Калуђерици годинама Чабаркапа важио за насилника, мештани тог београдског насеља јуче нису показивали страх од његовог доласка. Сви жељно ишчекују како ће се даље одвијати највећа љубавна драма њиховог краја.

За Чабаркапу је шира јавност сазнала од Љубе Пантовић 2013. током емитовања „Фарме“. Љуба је тада изјавила да је напољу чека дечко Александар, који брине о њеним двема ћеркама.

И док је иза камера Љуба редовно упућивала поздраве и Александру и ћеркама, унутар њене куће почела је сапуница која је на крају имала све елементе трилера. Чабаркапа је „чувајући Љубину децу“ завео њену ћерку Александру, која је у то време била малолетна, и направио јој дете.

Вест о ћеркиној трудноћи Љубу је сачекала тек по изласку са „Фарме“.

Шок

Ситуацију је искористио Карађорђе, који је од суда измолио „условну слободу“ како би се бринуо о трудној ћерки.

Умешао се Центар за социјално, Карађорђев брат Срба, Љубина мајка… А Љубу је у јулу 2013. по изласку са „Фарме“ сачекао шок…

У новембру, Александра је родила девојчицу, а нешто раније, породила се и Чабаркапина супруга. Карађорђе је у међувремену осуђен на две године затвора због изнуде и послат на издржавање казне…

Дотурили телефон на суђењу
Чабаркапина супруга Клаудија дотурила је мужу мобилни телефон током једног суђења, када је замолила судију да му покаже тек рођеног сина. Док је дете држао у наручју, Клаудија је успела да Чабаркапи дода телефон, који су стражари пронашли пре него што су га извели из суднице.

Тамара Марковић Субота    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар