Почетна » „НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА“ Син моћног шверцера цигарета скаче по џипу директора полиције

„НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА“ Син моћног шверцера цигарета скаче по џипу директора полиције

од admin
0 коментар

Харис Адиловић, син моћног шверцера цигарета из Тутина, недавно се сликао како стоји на полицијском „пајеру“, који припада начелнику Полицијске станице у Тутину Нермину Зећировићу, званом Нерко.

Харис Адиловић позира на џипу начелника полиције у Тутину

Да скандал буде већи, млађани Адиловић је спорну фотографију објавио на свом Фејсбук профилу.

На слици се виде службене таблице „пајера“ (П 038 047), па је одмах било јасно о чијем се возилу ради. Слика је настала у Тутину, и то у близини имања Харисовог оца Енеса Адиловића, који слови за једног од моћнијих шверцера у Тутину.

– Када се слика појавила, настао је прави скандал. Хариса је после неколико сати отац натерао да обрише ФБ профил, а начелник Зећировић је брже-боље вратио службени „пајеро“ у седиште ПУ у Нови Пазар, под чијом је ингеренцијом Полицијска станица Тутин – каже наш извор наводећи да се све то дешавало пре 20 дана.

Он додаје да је најпре покушано заташкавање скандала како би Зећировић сачувао положај начелника, али да је већ неко претходно шеровао фотографију, тако да је она остала сачувана, и да је цео случај сада дошао до врха МУП-а.

– Сигурно је да ће сада бити наређено испитивање случаја, јер је врло битно утврдити да ли постоје везе између начелника Зећировића са Адиловићима и о каквим се односима ради. Фотографија је брука за целу полицију и тај случај мора да буде решен, поготово што је Енес на полицијском списку безбедносно-интересантних особа, као велики шверцер цигарета, који слови за најбогатијег „бизнисмена“ у Тутину – каже наш извор.

Тутин постао база шверцера цигарета, оружја, наркотика и бензина

Тутин је база шверцера цигарета, оружја, наркотика и бензина. Целокупан шверц из Црне Горе и са Косова се одвија преко Тутина и преко босова из овог града. Сви они су врло обазриви и већина, међу којима је и Енес Адиловић, имају добро обезбеђење. Њихове куће и фирме, чак и улице су покривене видео камерама, које прате сва дешавања. Све у циљу да се заштите од упада полиције и евентуалног хапшења.

– Нико у том послу не може да буде велики бос без заштите полиције. Зато је и битно истражити праву позадину ове фотографије – каже наш извор.

У полицији има и оних који за Зећировића кажу да је један од највећих бораца против криминала, као и да је могуће да су причу исконструисали локални босови како би Зећировић био смењен.

Начелник Зећировић ћути

Да ли је начелник Нермин Зећировић заиста на вези са тутинским шверцерима цигарета или је фотографија покушај локалних босова да се он дискредитује, питање је на које смо одговор покушали да добијемо директно од самог Зећировића. Он се, међутим, јуче није јављао на позиве наше редакције.

Тамара Субота Марковић     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар