Почетна » Не сећа се да је пуцао код бивше у Пударцима, јер је био пијан

Не сећа се да је пуцао код бивше у Пударцима, јер је био пијан

Полицајац из Гроцке спречио већу трагедију

од Жиг Инфо
0 коментар

У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан В.М. (42) због сумње да је у суботу око 16 часова, у дворишту своје бивше супруге у Пударцима, ГО Гроцка, испалио пројектил из пиштолја увис, а потом претио да ће извршити самоубиство.

Осумњичени је на саслушању признао радње кривичног дела које му се стављају на терет. Након саслушања тужилаштво је предложило суду да му одреди притвор да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

Како сазнаје Курир из истраге, окривљени је рекао да је био пијан и да се не сећа свих детаља догађаја за које се

терети.

Према сазнањима Жиг инфа, полиција из Гроцке спречила је да не дође до веће трагедије. Наиме, један од службеника П.С Гроцка, који је отишао на лице места, савладао је нападача у тренутку када је ставио себи пиштољ у уста. Пре тога, према истим сазнањима, В.М је пуцао у правцу своје бивше супруге, односно изнад њене главе.

Наводно, В.М и његова супруга пре овог инцидента нису били заједно два месеца. Према сазнањима из истраге, претходно је В.М супругу и свог сина „избацио из куће“, да би се они преселили код њеног оца у Пударцима.

В.М. се терети да је извршио кривична дела изазивање опште опасности и недозвољена производња, држање, ношење оружја и промет оружја.

 

ЕЖИ/Медији

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар