Почетна ОсталоХроника НЕУСТРАШИВА БАКА Ударила сам манијака да је одмах побегао

НЕУСТРАШИВА БАКА Ударила сам манијака да је одмах побегао

од admin
0 коментар

Спавала сам и осетила да ми се нешто прибија. Ни слутила нисам да је неки дрипац ушао у кућу и да хоће да ме силује. Мене, беспомоћну старицу, дете моје…“

Сама и незаштићена: Милка Недељковић
Тако почиње своју исповест 84-годишња Милка Недељковић из села Мокрањ, над којом се у недељу ујутро сат и по сексуално иживљавао засад непознати нападач, кога је она ипак на крају успела да изуједа и штапом, који је био поред њеног кревета, удари неколико пута.

Старица је била буновна, па претпоставља да је силоватељ ушао кроз разбијени прозор њене трошне куће.

– Иживљавао се нада мном. Ја сам беспомоћна, слабије покретна, а он је млад, јак. Притегао ме је за кревет и зверски мучио. Сексуално се иживљавао, ни сама не знам шта ми је све радио ни колико дуго је то трајало. Можда сат, сат и по – наставља причу Милка.

Иако измучена и изморена после дуготрајног малтретирања, Милка је ипак успела да силоватеља отера.

– Ни сама не знам како сам успела да га изуједам по руци. Држао ми је руку на устима да не бих дозивала помоћ, али сам успела да га неколико пута угризем. Јаукнуо је и скочио. Не знам ни одакле ми снага да у том тренутку реагујем и дохватим штап који је био поред кревета. То није обичан штап за поштапање, већ нека мотка, има чворове. Дохватила сам штап и почела да га ударам. Не знам ни сама колико сам га пута ударила и где све по телу и глави – каже старица.

Силоватељ је тада побегао из Милкине куће. За собом је оставио телефон и паклицу цигарета. Иако измучена, старица је успела да оде до комшија који су позвали полицију. Полиција проверава ко је у селу купио ту врсту цигарета. Прича се да је то неки наркоман и да је питање тренутка када ће га ухапсити – кажу мештани Мокрања.

Живи у страћари
Муж јој је умро пре три деценије.
– Сама сам, немам никаква примања, ни социјалну помоћ. И сад пред крај овоземаљског пута још и неки дрипац да ми упадне у кућу и мучи ме – јада се старица.

А. Аџић, С. Јурасовић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар