Почетна » „Није требало овако да се заврши, почивај у миру, МИЛИ МОЈ…“ Потресне речи мајке Уроша Радосављевића чије је тело данас пронађено у Дунаву

„Није требало овако да се заврши, почивај у миру, МИЛИ МОЈ…“ Потресне речи мајке Уроша Радосављевића чије је тело данас пронађено у Дунаву

од admin
0 коментар

 

НАКОН што се данас појавила информација да је на Дунаву код Смедерева пронађено тело, те да се сумња да је реч о Урошу Радосављевићу (23), стигла је потврда информације, лично од мајке.

Вера Радосављевић, мајка младића несталог на Дунаву у Винчи у ноћи између 6. и 7. децембра прошле године, огласила се статусом на свом Фејсбук профилу.

– Потрага завршена… није требало овако да се заврши, почивај у миру, мили мој – написала је мајка уз фотографију са својим покојним сином.

Како је раније рекла са сином последњи пут чула 6. децембра у 22.36 часова након што је отишао на реку по договору са пријатељем да покупи мрежу.

– Он је мене позвао и рекао ми: ‘Оставио сам комби. Позови Сашу да ме одвезе на Дунав’. Колима га је одвезао и тад су се последњи пут видели њих двојица. Око 22, 22.15 ч срела га је другарица која је затворила ресторан у којем ради, она га је последња видела – каже Вера додајући да су се тада јавили проблеми са мотором чамца.

Урош, према речима мајке, није успео да покрене пловило. Ипак, понудио је другарици да се заједно врате кући. Она је, видевши да постоји проблем са мотором одбила, јер није желела да се задржава.

– Гости из околних ресторана који раде до 23 часа ништа нису видели. Он је звао друга у 23.39 ч да му каже да има проблем са мотором и питао да ли може да дође по њега. Овај му је одговорио да је код Бетон хале и требало му је око пола сата да дође. Изашао је на воду, али није нашао ни чамац ни Уроша – говорила је Вера до у минут о ноћи када је последњи пут разговарала са сином.

 

Два минута касније, у 23.41 ч базна станица последњи пут је регистровала сигнал Урошевог телефона. Вештачењем чамца дошло се до закључка, преноси мајка, да нема трагова насиља, нити доказа да је још неко био с њим у чамцу.

– Нема његових телефона, нашли су само батеријску лампу, али то су узели инспектори. Изјаву су дали људи који су били у контакту с њим тога дана, урађен је листинг његових позива, али ја о томе немам појма – рекла је мајка почетком фебруара.

Иако су јој рекли да постоји могућност да наводни леш исплива до пролећа или да не исплива никад, осећај јој је тада говорио да је Урош још жив и да ће га наћи.

Тело је пребачено на обдукцију како би се утврдио тачан узрок смрти

Телеграф/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар