Почетна » „НИШТА ВАМ НЕ ВРЕДИ, СВЕ ЋУ ДА ВАС ПОБИЈЕМ“ Лупала породици из Бора на врата, а онда развалила прозор и ЗАПУЦАЛА. Мајка двоје деце је пала мртва

„НИШТА ВАМ НЕ ВРЕДИ, СВЕ ЋУ ДА ВАС ПОБИЈЕМ“ Лупала породици из Бора на врата, а онда развалила прозор и ЗАПУЦАЛА. Мајка двоје деце је пала мртва

од admin
0 коментар

Амбика Винета Османовић (52) из Бора хицима из ловачке пушке усмртила је Алемшу Амзовски Турку (39). Незапамћен злочин догодио се у ноћи између четвртка и петка, око два сата после поноћи, у борској улици Хердерова 4.

Према речима очевидаца, Винета је ноћу дошла до куће у којој је живела њена бивша снајка Исидора Турку (18), тражећи од ње да изађе напоље, а након што она то није учинила, развалила је врата и кренула да пуца из ватреног оружја.

Žrtva: Alemsa Amzovski Turku

– Седели смо у кући када је одједном почела Винета да лупа на врата и виче: „Исидора, изађи напоље“. Тата је викнуо одмах „зови полицију“. У том тренутку је она почела да лупа на врата и да виче „ништа вам не вреди, све ћу да вас побијем“ – једва изговара Исидора, чија је мајка Алемша убијена.

Komšije i prijatelji u šoku nakon ubistva

Очевици тврде да је у том тренутку помахнитала жена кренула да разваљује улазна врата од куће.

– Почела је редом да пуца. Испалила је око осам метака. Ми смо побегли у собу и ту смо држали врата да не уђе унутра. Она је изашла из куће, отишла напољу до прозора собе у којој смо се сакрили а онда и разбила прозор. Прво је покушала упаљачем да упали завесу, а онда разбила стакло на прозору. Нисмо знали шта да радимо, били смо преплашени. На тренутак сам се окренула и видела да је промолила цев од пушке кроз разбијено окно прозора. Тада је мајка мене и сестру обгрлила рукама како би нас заштитила. Винета је испалила метак који је погодио мајку у пределу леђа, која је одмах пала, а онда и отишла. Шта сад даље, моје мајке више нема – додаје Исидора.

Isidora Turku, ćerka Alemse koju je ubila pomahnitala žena

Исидора истиче да је са Бекташом, сином Винете Османовић, живела у заједници пет година, након чега се вратила кући код родитеља.

– Отишла сам од куће да живим са Бекташом кад сам имала 12 година. Тамо сам проживаљавала свашта. Тукли су ме и малтретирали. Једног дана кад смо Бекташ и ја остали сами код куће, посвађали смо се и тада сам и побегла код родитеља. У међувремену када сам се вратила кући Бекташ се оженио другом девојком. Не знам зашто је моја бивша свекрва дошла да прети и пуца на нас – тврди Исидора.

Одређено задржавање до 48 сати

Борска полиција је саопштила да је Амбика Османовић ухапшена због сумње да је извршила кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

По налогу надлежног тужилаштва, осумњиченој је одређено задржавање до 48 сати и она ће уз кривичну пријаву бити спроведена тужиоцу.

Дејана Кецић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар