Почетна » Нове дојаве о бомбама у школама на територији читаве Гроцке

Нове дојаве о бомбама у школама на територији читаве Гроцке

Стигла језива порука

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Нове дојаве о бомбама почеле су да стижу у раним јутарњим часовима, а на мети су се нашле све школе са подручја ГО Гроцка.

  • ЕКСПЛОЗИВ ПОСТАВЊЕН У ШКОЛИ!Не могу у потпуности да разумем шта ме тера да напишем ово писмо. Ово ће можда бити неопходно да би се оставило бар неко објашњење за многе радње.Четвртак, 11. новембар 2021. Београд, увече. Видео сам младу девојку. У мени се све „срушило“, а ја сам јурио за њом. Чувши моје кораке, окренула се, али ја сам је сустигао, зграбио за врат и одвукао на сметлиште. Почела је да се опире, а онда сам јој пререзао врат ножем. Починио сам три слична убиства младих девојака у Србији. Тела су раскомадана и закопана у пољима. Само сам покушавао да посао обавим брзо и безболно. Уморан сам од овог ужасног живота. Ништа се не мења, сви ми се смеју, нико не види за шта сам способне.Ја немам будућност.Имам оружје.Много оружја. Ако постоји рај на земљи, онда ће деца сигурно отићи тамо, а ако нема раја, онда ћу их спасти патње овде на земљи, гласила је порука која је јутрос послата школама.

Уместо редовне наставе, ђаци ће данас предавања слушати онлајн. У претходном периоду, бројне школе, као и друге установе и институције у Београду и другим местима у Србији, добиљале су такве дојаве, које су, како се показало после полицијског прегледа објеката, биле лажне.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар