Почетна » Објава првостепене пресуде за напад на студента Карановића

Објава првостепене пресуде за напад на студента Карановића

Председник савета Правног факултета у Новом Саду Драган Милков разрешен је функције члана савета

од Жиг Инфо
0 коментар

У понедељак 30.01.2023. године објава првостепене пресуде оптуженом Галоњи Петру званом Пепа у 10. часова, збогнапада на студента Стефана Карановића.

Карановић је иначе добио све спорове против Правног факултета у Новом Саду. Јавно тужилаштво је у завршној речи 26.01.2023. године у четвртак акцентирало да тражи да суд изрекне јединствену казну затвора од годину дана оптуженом Галоњи.

Стефан Карановић за Жиг инфо је рекао да не жели у овом моменту да омета судију Рајка Поповића који се „повукао“ до објављивања пресуде.

-Само очекујем од судије Поповића да ради по Закону и ништа више, то је све што имам да кажем., каже Карановић.

Подсетимо се, пре неколико дана под озбиљним оптужбама Председник савета Правног факултета у Новом Саду Драган Милков разрешен је функције члана савета.

-Након што је смењен декан Ристивојевић а затим против истог покренут дисциплински поступак ово значи да је тај факултет потпуно разваљен. Очекујем да Јавно тужилаштво, ако предузима одређене радње против Ристивојевића,  макар о томе обавести јавност јер ситуација на Правом факултету у Новом Саду није ни мало пријатна за ову државу па и регион. Многи су ме звали да ми честитају али томе се не треба радовати. Драгану Милкову желим да се достојанствено повуче из целе те приче. Свестан сам да има капацитет да узврати ударац многим људима које је фактички „створио“ у академском смислу, а који су му сада окренули леђа али у том случају би будућност Правног факултета у Новом Саду била закуцана. Милков треба да зна да је снага у миру и кајању“ рекао је Карановић.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар