Почетна » Одређен притвор продуценткињи ТВ Пинк која је колима ударила девојчицу на пешачком

Одређен притвор продуценткињи ТВ Пинк која је колима ударила девојчицу на пешачком

од Други Пишу
0 коментар

Други основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Нини Ковачевић, продуценткињи са ТВ Пинк, која је у среду увече изазвала несрећу у којој је тешко повређена девојчица (15).

„Судија за претходни поступак Другог основног суда у Београду је донео решење којим је према окривљеној Н. К. одредио притвор, који јој по том решењу може трајати најдуже 30 дана“, наводи се у саопштењу.

Притвор је према окривљеној Н. К. одређен из, додају, законских разлога, односно јер постоје особите околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и јер постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

„Судија за претходни поступак је одбио предлог Другог основног јавног тужилаштва да се окривљеној одреди притвор и из разлога прописаних одредбом члана 211 став 1 тачка 4 Законика о кривичног поступка јер нису испуњени законом одређени услови“, наводи се у саопштењу Другог суда.

Окривљеној Нини Ковачевић на терет је стављено извршење кривичног дела Тешка дела против безбедности јавног саобраћаја из члана 297 став 1 у вези са чланом 289 став 1 Кривичног.

Против наведеног решења дозвољена је жалба кривичном ванпретресном већу Другог основног суда у Београду, у року од три дана од пријема решења, наводи суд.

N1, Tamara Marković/Nova.rs

Д. Н. С.    Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар