Почетна » ОПТУЖЕН ЛЕКАР: Тукао и силовао жену на паркингу београдске Инфективне клинике!

ОПТУЖЕН ЛЕКАР: Тукао и силовао жену на паркингу београдске Инфективне клинике!

од admin
0 коментар

Чим је ушла у његов аутомобил почео је да је удара. Рекла је да је тражио да га орално задовољи, а кад је одбила почео је поново да је удара

Против доктора Ратимира Поповића (46) више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу због силовања Тање М. (31)

Према тврдњама које се наводе у оптужници, Поповић је Тању М. силовао у свом аутомобилу, 3. априла у раним јутарњим часовима. Све се одиграло на паркингу Инфективне клинике у Београду.

Жена је у полицији испричала да је оптуженог, који је доктор опште праксе на приватној клиници у Београду, упознала у једном престоничком казину у који је дошла са својим супругом.

Она се са својим супругом те вечери коцкала. Када су изгубили сав новац вратили су се кући. Муж јој је заспао, а она је одлучила да се врати у казино како би покушала да поврати изгубљени новац.

Мушкарац кога је раније те вечери приметила да је посматра и даље је био ту. Када је поново изгубила сав новац кренула је кући. Убрзо јој је пришао тај исти мушкарац који је понудио да је одвезе до куће.

 Foto: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Прихватила је јер јој је деловао пристојно и ништа није указивало да може доћи до силовања.

Чим је ушла у његов аутомобил почео је да је удара. Рекла је да је тражио да га орално задовољи, а кад је одбила почео је поново да је удара.

У једном моменту успела је да се отргне и помоћ потражи од портира Инфективне клинике.

Према незваничним информацијама, Поповић је у полицији и касније у Тужилаштву негирао дело које му се ставља на терет. Тврдио је да јој је понудио да је одвезе кући, као и да је сама пристала да га орално задовољи у колима. Наводно, како је испричао, све је то снимио мобилним телефоном.

Вечерње новости/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар