Почетна » ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ МАЈКЕ: Славица из Гроцке брутално тукла ћерку (3) док је њена мајка снимала, на оптужници и отац девојчице због злостављања и напуштања

ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ МАЈКЕ: Славица из Гроцке брутално тукла ћерку (3) док је њена мајка снимала, на оптужници и отац девојчице због злостављања и напуштања

од Други Пишу
0 коментар

Друго основно јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Славице Ђилас из Гроцке, која је крајем октобра претукла своју троипогодишњу ћеркицу док је њена мајка све то снимала.

Како је саопштено из Другог основног јавног тужилаштва Славица Ђилац је оптужена за кривично дело насиље у породици, као и запуштање и злостављање малолетног лица.

Поред ње, оптужница је подигнута и против оца детета П.П. до којег је тужилаштво дошло током истраге и утврдило да је учествовао у запуштању и злостављању троипогодишње девојчице.

Подсетимо, на ужасавајућем сминку који се појавио и проширио друштвеним мрежема, види се мајка Славица Ђилас (27) из Бегаљице (део Гроцке) како безочно шамара девојчицу и све време јој говори: „Ово ти је за Зорана. Због тебе је наш Зоран у затвору. Милице, зашто дираш Зорана“.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар