Почетна » ОСТАО БЕЗ ДВЕ ПЕНЗИЈЕ: Псовао Вучића, па кажњен са 55.000 динара!

ОСТАО БЕЗ ДВЕ ПЕНЗИЈЕ: Псовао Вучића, па кажњен са 55.000 динара!

од admin
0 коментар

Прекршајни суд у Ваљеву казнио је са 55.000 динара пензионера из Горњег Милановца Ратка Јеринића (68) зато што је из комбија, у коме се налазио као сувозач, док је пролазио поред саобраћајца на Ибарској магистрали кроз прозор опсовао премијера Србије Александра Вучића, објавио је чачански портал Морава Инфо.

Јеринић је осуђен због прекршаја Закона о јавном реду и миру са 55.000 динара, а са још 5.000 динара због тога што није носио личну карту. Дужан је да плати и још 5.000 динара за трошкове прекршајног поступка. Тако да укупна казна за Јеринића износи 65.000 динара.

Ако износ не уплати у року од 15 дана, Јеринићу прети више од два месеца затвора, јер један затворски дан кошта 1.000 динара.

Јеринић, који је пензионер са месечним примањем од 25.000 динара, 17. августа возио се у комбију Доборосава Дмитрића и седео на месту сувозача када су прошли Ибарском магистралом кроз место Љиг.

Возач Дмитрић, који је био сведок на суђењу, рекао је да је у том месту на Ибарској магистрали била гужва, да је његов сапутник нешто опсовао док су пролазили поред саобраћајца, али да “није обраћао пажњу на то”.

Саобраћајац је изјавио да га је Јеринић “вређао” док је регулисао саобраћај и да је након тога, пошто је комби прошао поред њега, обавестио дежурну службу о том “случају”, а она је саобраћајној патроли наложила да комби са Дмитрићем и Јеринићем заустави на њиховом путу ка Горњем Милановцу и спроведе их у станицу у Љигу.

Бета,

Можда ти се свиди

Оставите коментар

10 − 1 =