Почетна » Отац погинулог радника из Лучана: Миловановића није стигла овоземаљска правда

Отац погинулог радника из Лучана: Миловановића није стигла овоземаљска правда

од Други Пишу
0 коментар

Милован Миливојевић, отац Миломира Миливојевића који је погинуо у фабрици „МБ Наменска“, каже за Данас да за њега смрт директора ове фабрике у Лучанима Радоша Миловановића није правда.

„То јесте божија правда, али овоземаљска правда га није стигла. Како је Бог уредио да човек умре на пост, а који никад није постио и који је цео живот радио шта је хтео“, истиче Миливојевић за Данас, који је поднео тужбу против Миловановића, али и још двојице руководилаца фабрике.

Миловановић је ноћас преминуо од инфаркта, потврдила је портпаролка предузећа Милка Божић.

Миловановићу је суђено за смрт Миломира Миливојевића (25) и његовог колеге Милојка Игњатовића. Осим њему, суђено је и руководиоцу погона Ракетна горива – Владимиру Лончаревићу и Томи Стојићу, руководиоцу сектора „Безбедност и заштита на раду“.

Миливојевић каже да је желео да Миловановић живи 100 година и да „заврши тамо где му је место“. Што се тиче суђења, Миливојевић указује да ће се суђење наставити и да ће тражити да се оптужница прошири.

„Бог да му душу прости, волео сам да још дуго смрти, ово је лака смрт“, наводи Миливојевић, додајући да ће се сад видети колико га је људи волело, а колико је морало да га слуша.

Данас/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар