Почетна » Овако је изгледала ФИЛМСКА ПЉАЧКА у којој су СПЕЦИЈАЛЦИ из РС украли 300.000 евра!

Овако је изгледала ФИЛМСКА ПЉАЧКА у којој су СПЕЦИЈАЛЦИ из РС украли 300.000 евра!

од admin
0 коментар

Припадници МУП-а РС ухапшени су на основу ДНК трагова које су оставили у аутомобилу „ауди а 6“ који су користили током пљачке, а који је касније пронађен у оближњој шуми

Пљачка блиндираног возила из којег је украдено 600.000 конвертабилних марака, што је 300.000 евра, а коју су извели припадници Специјалних јединица МУП-а Републике Српске, потресла је регион.

Припадници МУП-а РС ухапшени су на основу ДНК трагова које су оставили у аутомобилу “ауди а 6″ који су користили током пљачке, а који је касније пронађен у оближњој шуми.

Камера из блиндираног возила прикачена на предње стакло блиндираног возила показује да је вожња текла без проблема, али га у једном тренутку претиче и пресреће “ауди”, чија се врата отварају док је још у покрету. Четворица излазе напоље и иду према блиндираном возилу, док пети остаје код “аудија”.

Задња камера снима возило у пратњи и разбијање стакла на сувозачевим вратима кундаком пушке. Двојицу радника обезбеђња под претњом оружја извлаче из аута.

Све то су гледали возач и сувозач из првог возила, који вероватно нису ни имали времена да схвате шта се уствари дешава. На крају пљачкаши и на њих пуцају и виде се од меткова пробијена шофершајбна.

У том тренутку један од њих је и рањен. Пљачкаши улазе и изводе их напоље. Један или двојица, на снимку се не види јасно, узимају новац након чега лопови утрчавају у “ауди” и беже.

Пљачка је изведена на ауто-путу Бањалука-Градишка, код места Церовљани.

Погледајте видео АТВ-а како је изгледала пљачка:

Телеграф.рс / АТВ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

seven − 7 =