Почетна » Ово је ПОЛИЦАЈАЦ који је ОСУМЊИЧЕН да је ПЉАЧКАО АЗИЛАНТЕ и претио им пиштољем! (ФОТО)

Ово је ПОЛИЦАЈАЦ који је ОСУМЊИЧЕН да је ПЉАЧКАО АЗИЛАНТЕ и претио им пиштољем! (ФОТО)

од admin
0 коментар

– Значка никоме неће бити штит од закона и сваки облик криминала ћемо најстрожије санкционисати – рекао је министар полиције.

Саобраћајни полицајац Мирослав Кузмановић (24) звани Микица, ухапшен је због сумње да је са колегом опљачкао двојицу миграната из Сирије и том приликом им отео 2.050 евра!

Њему је одређен притвор од 30 дана, одлуком судије за претходни поступак.

Мирослав је, како се сумња, пришао сиријским држављанима, показао службену легитимацију и пиштољ и затражио да све што имају изваде из џепова.

Фото: Марко Тодоровић

Уплашени Сиријци су то и урадили, а од првог мигранта узето је 1.400 евра, а од другог 650 евра али и лична документа.

– Задатак Министарства унутрашњих послова је да брине о безбедности миграната и неће дозволити да се они осећају несигурним у Србији, нити да их било ко пљачка или малтретира. Хапшење припадника полиције који је одузео новац од миграната још један доказ да је МУП решен да се обрачуна са криминалом и корупцијом у сопственим редовима – нагласио је министар Стефановић.

– Значка никоме неће бити штит од закона и сваки облик криминала ћемо најстрожије санкционисати – рекао је Стефановић и позвао све мигранте, али и грађане, да пријаве оне који се огреше о закон.

 

(Телеграф.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар