Почетна » Па, јао: Деда умро током секса са комшиницом и цела Бања Лука прича о епилогу

Па, јао: Деда умро током секса са комшиницом и цела Бања Лука прича о епилогу

од admin
0 коментар

Полиција је у бањалучком насељу Новоселија уз реку Врбас нашла беживотно тело Ф. Г. (68), а његова смрт и данас је главна тема међу мештанима и инспекторима.

Преплашена жена је покојника изнела у двориште и вероватно је покушала да га баци у Врбас, али није имала снаге.
Истрагом је утврђено да је умро природном смрћу јер је срце престало да му куца због „вијагре“ коју је попио. Кобне ноћи је отишао до комшинице С. Д. (75), а последњи тренутак живота дочекао је водећи љубав са њом. Иначе, коментари наших читалаца и последњи поздрави деки су прича за себе. И само су за пунолетне!

– Сви смо били изненађени када смо видели полицију и мртвачка кола у дворишту комшинице, а још када су нам рекли да је у њеном дворишту нађено тело комшије, били смо шокирани јер нисмо знали откуд он код ње. Тек неколико часова касније сазнали смо детаље како је умро. Бог да му душу прости, али није могао лепше скончати – испричао је пријатељ покојника који је замолио да му не наводимо име.

Након откривања беживотног тела старца, увиђају је присуствовао и лекар мртвозорник који је утврдио да на телу нема трагова кривичног дела. Никоме, међутим, није било јасно откуд тело у дворишту жене и то поред зида који двориште одваја од Врбаса. Није дуго требало да се коцкице посложе.

Какву бизарну ствар након трагедије је урадила витална госпођа читајте на Блиц.рс.

Блиц/24сата

Можда ти се свиди

Оставите коментар