Почетна » Петар Галоња правоснажно осуђен, изречена му забрана узнемиравања студента Карановића

Петар Галоња правоснажно осуђен, изречена му забрана узнемиравања студента Карановића

Изречена је мера забране узнемиравања Стефану Карановићу у трајању од две године

од Жиг Инфо
0 коментар

Петар Галоња Пепа из Челарева(Бачка Паланка) на седници већа 04.04.2024 године пред Вишим судом у Новом Саду правноснажно је осуђен на условну казну тако што му је претходно утврђена јединствена казна затвора од 8 месеци и истовремено одређено да се иста неће извршити ако окривљени Галоња Петар у року од две године по правноснажности ове пресуде не учини ново кривично дело.

Петру Галоњи изречена је мера забране узнемиравања Стефану Карановићу у трајању од две године. Двојица саокривљених Светан Петровић и Милош родић су осуђена правноснажо али пресудом Прекршајног суда којом је и Петар Галоња осуђен.

Приликом напада на Карановића након што се Карановић одбранио тројица нападача су у неуспелој потрази за Карановићем упали у просторије компаније „Делта аграр“ где су са оштрим предметима као што се види на камерама напали обезбеђење.

Ово у правном смислу значи и да се Петру Галоњи више не може изрицати у наредних 5 година условна осуда.
Међутим, оно што је за јавност али и за случај индикативно јесте да је Петар Галоња такође правноснажно осуђен прошле године због угрожавања сигурности пријатеља Стефана Карановића који је припадник МУП-а Србије Филипа Јосифовића, а чији отац је припадник Жандармерије РС које је Галоња више пута узнемиравао након што је напао Стефана Карановића, због чега је Галоња морао да плати и одштету полицајцу Јосифовићу.
Неколико месеци након гнусног чина ауто испред куће Петра Галоње а је изгорео ,а који је у власништву Давида Вишекруне, који је ухапшен и којем је одређен притвор због напада на двојицу инспектора тако што је аутом прегажен један полицајац.

  • Овакав напад на мене је неразјашњен до данас и учинићу све што је у складу са Законом да се разјасни. У томе би могао да нам помогне и Правни факултет у Новом Саду. Имамо чињеницу да је човек који је водило истрагу сада адвокат у истој канцеларији са лицем о коме у овом тренутку не желим да говорим док се не разјасне све околности.
    У сваком случају напади као што је на мене или на господина Маторчевића и његовог колегу из МУП-а којем је кућа запаљена не смеју никада да се понове и радићемо на томе у складу са Законом. додао је Карановић и рекао да ће тражити одштету од Галоње Петра у висини од 4,8 милиона динара.
    Апеловао бих само на све будуће студенте да не уписују Правни факултет у Новом Саду -рекао је Карановић за Жиг инфо

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар