Почетна » ПОРУКА НЕДУЖНЕ БЕОГРАЂАНКЕ РОДИТЕЉИМА ЦЕПА И НАЈТВРЂА СРЦА: Студенткињу Сару Видак већ 2 недеље држе у Спужу као окорелог криминалца, а она из затвора храбри мајку и оца!

ПОРУКА НЕДУЖНЕ БЕОГРАЂАНКЕ РОДИТЕЉИМА ЦЕПА И НАЈТВРЂА СРЦА: Студенткињу Сару Видак већ 2 недеље држе у Спужу као окорелог криминалца, а она из затвора храбри мајку и оца!

од admin
0 коментар

Невина студенткиња из Београда Сара Видак (20), која се већ 14. дан налази у црногорском затвору у Спужу само зато што ју је Јелена Станишић, судија Суда за прекршаје у Котору, лажно оптужила за физички напад, послала је поруку својим родитељима која цепа и најтврђа срца.

Недужна Сара, која је на приморје кренула како би се опоравила од тешке болести, а завршила у озлоглашеном затвору, психички је ипак толико јака, јер зна да су правда и истина на њеној страни.

Она је зато смогла снаге, знајући колико је њеним родитељима тешко због свега што се десило и што им недељама уништава животе, и писмом им упутила речи охрабрења из затвора.

Љубим вас све, не брините се. Волим Вас! Држите се“, написала је руком мајци и оцу на цедуљици ова недужна девојка и поред нацртала срце.

Притисак власти

ЧЕКА ЈЕ МОНТИРАН ПРОЦЕС

Сару Видак у Црној Гори чека монтиран процес јер су министар правде Црне Горе Зоран Пажин и Судски савет и председница Врховног суда Црне Горе јавно су кршили претпоставку невиности и вршили притисак на суд да је притворе и осуде.

– Свесни су какву су грешку направили министар правде и остале државне институције. На правди бога су невину девојку послали у затвор, па је логично очекивати да Сари предстоји монтиран судски процес, у коме она мора да буде осуђена! Сара ће бити осуђена само да би се институције покриле и скинуле одговорност – тврди наш извор из Црне Горе.

Основни суд у Котору доказао је да има двојаке аршине, на основу којих се Емина Адровић, ћерка власника хотела на Светом Стефану, окривљена за смрт младића Милоша Вукомановића, пушта на слободу уз јемство, а Сара због наводног завртања руке оставља иза решетака. То је још један доказ да је реч о обрачуну правосуђа Црне Горе са студенткињом из Београда.

Подсетимо, судија Јелена Станишић оптужила је Сару Видак да ју је напала у просторијама Прекршајног суда у Котору, а ексклузивна фотографија коју је Курир објавио јасно показује да на рукама Станишићеве не постоји апсолутно ниједна повреда!

Ситуација је заправо била обрнута, а Београђанка је оптужена без доказа, само на основу лажних оптужби судије и њених сведока.

Сара је прибрана

Невину студенткињу, која поред српског има и канадско држављанство, посетио је и канадски конзул, као и секретар канадске амбасаде. Срђан Љешковић, Сарин бранилац, рекао је за Курир да је приликом последње посете девојка била прибрана.

„Она се добро осећа, у њено име желео бих да се захвалим командиркама Тањи, Мири и Марији, као и комплетном особљу истражног затвора. Такође, захвалан сам и притвореницама, које имају разумевања за ситуацију у којој се Сара нашла“, објаснио нам је Љешковић и додао да су примили решење којим је Сари одбијена молба за јемство, али да се неће жалити на ову одлуку како не би одуговлачили почетак суђења који је заказан за 31. август.

ЧЕТИРИ ПИТАЊА ЗА МИНИСТРА ПРАВДЕ ЦРНЕ ГОРЕ ЗОРАНА ПАЖИНА

Курир.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар