Почетна » Потрага за Иваном (15): Да ли сте видели ову девојчицу?

Потрага за Иваном (15): Да ли сте видели ову девојчицу?

од admin
0 коментар

У ноћи између суботе и недеље у Сивцу је нестала петнаестогодишња девојчица Ивана Вемић.

Од тог тренутка нема никаквих информација о томе где би она могла да се налази. Породица апелује на све оне који би могли имати било какву информацију о Ивани да је јаве у најближу полицијску станицу.

 

Истрага о нестанку петнаестогодишње девојчице је у току.

Породица је упутила апел свима, уколико имају праву информацију да јаве одмах првој полицијској станици.

– Наша миљеница је на себи имала тексас светли шортс, крем-сиву мајицу, шарене старке. Сумња се да је нестала са тридесетогодишњим човеком (са више кривичних дела и насиља над женом) који је вршио притисак на њу, одговарао је од школе и породице, завео је, свестан њених 15 година, несвестан њене психичке развијености, њене свесности о доношењу одлука, и несвестан њене развијености. Породица је у великом страху за њену сигурност.

Ако имате било какву информацију јавите и породици на ове бројеве: 0611850061 Драган (отац), 0612591715 Снежана (мајка) – стоји у објави која кружи друштвеним мрежама.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, Ивана је у суботу током дана била са рођаком у граду, након чега је дошла кући.

– Рођака је јавила њеном оцу да је Ивана стигла кући, чак ју је и видела кад је ушла у кућу. Међутим, након кратког времена, отац је схватио да она више није у кући и да је нестала – прича саговорник „Блица“.

Наводно, Ивана је била у вези са проблематичним момком, па се проверава да ли он евентуално има везе са њеним одласком од куће.

 

(blic.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар