Почетна » ПОТРАГА ЗА ОТЕТИМ ДЕЧАКОМ Бела Црква: Потрага за киднапованим дечаком трајала целу ноћ, од јутрос ангажовани и рониоци

ПОТРАГА ЗА ОТЕТИМ ДЕЧАКОМ Бела Црква: Потрага за киднапованим дечаком трајала целу ноћ, од јутрос ангажовани и рониоци

од admin
0 коментар

Потрага за несталим дечаком из Панчева трајала је целу ноћ, а од јутрос су ангажовани и специјални тимови ронилаца Жандармерије који претражују Дунав и приобаље

Потрага за несталим дечаком из Панчева трајала је целу ноћ, а од јутрос су ангажовани и специјални тимови ронилаца Жандармерије који претражују Дунав и приобаље, речено је Тањугу у Министарству унутрашњих послова (МУП).

Истрага иде у свим правцима и не оставља се ниједна могућност отвореном, кажу у МУП-у.

Полицијски службеници су, како су истакли, радили целу ноћ у потрази за 12-огодишњим дечаком који је јуче нестао у селу Банатска Суботица.

Формирани су специјални тимови, а како Тањуг незванично сазнаје, у Панчеву и Белој Цркви испитују се сви који се доводе у било какву везу са дечаком и његовом породицом.

Сви гранични прелази се и даље строго контролишу.

Осталих детаља у потрази за несталим дечаком за сада нема, а поједини медији преносе да су ухапшена тројица мушкараца која се сумњиче да имају везе са нестанком дечака.

Дечак, који је нестао јуче, последњи пут је виђен у селу Банатска Суботица, општина Бела Црква и на себи је имао светлозелену мајицу, црни шорц и црне патике „старке“.

Дечак је висине 130 центиметара, браонкаста косе и браон очију.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је јуче да панчевачка полиција ради на случају пријаве нестанка дечака из Панчева.

„Имамо неке информације и Полицијска управа у Панчеву ради на том случају и очекујем да ћемо имати више информација“, рекао је Стефановић.

АПЕЛ МУП

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова Републике Србије позвало је грађане који препознају дете са фотографије и имају било какве информације о њему, да позову дежурни центар Полицијске управе Панчево на телефон 013 325 202, или да пријаве најближој станици полиције.

У апелу полиције пише да је дечак последњи пут виђен у селу Банатска Суботица, општина Бела Црква, и да је на себи имао светлозелену мајицу, црни шортс и црне патике “старке”. Дечак је висине 130 центиметара, браонкасте косе и браон очију.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар