Почетна » ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ Гледатељка испричала како је силовао брат када је имала шест година

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ Гледатељка испричала како је силовао брат када је имала шест година

од admin
0 коментар

– Брат ме силовао када сам била мала, имала сам само шест година. Данас имам, и још увек живим са тим. То ми је упропастило живот – испричала је гледатељка јутрос уживо на телевизији у програму, укључујући се због теме – инцест.

Водитеље и адвоката који је био гост Јутарњег програма ТВ Пинк у коме се разговарало на тему инцеста, видно је узнемирило сведочење које је гледатељка изнела.

Међутим, оно што је на све највише утицало је једна чињеница – да су родитељи жене која се јавила у програм, како она тврди, знали за за злостављање све време.

– Они су знали све, али су ћутали. Желели су да га заштите. Ја сам била дете и нисам знала шта да радим. Родитељи су данас мртви, али ја настављам да живим са тим. И даље сносим последице. Муж ме је оставио када је сазнао за ово. Редовно посећујем психолога али ми није значајно боље – тихим гласом, кроз сузе, испричала је жена.

 

У програм се укључила, како каже, да би послала важну поруку свим женама да не треба да ћуте и трпе уколико су у случној ситуацији.

– Желим да кажем женама да ниша не трпе. Не желим да нико испашта, ја сам се сада укључила у програм јер сам имала потребу да са свима поделим оно кроз шта сам прошла – додала је.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар