Почетна » Председник Гроцке пуштен из притвора! Јовановић: Управо сам добио још једног налогодавца

Председник Гроцке пуштен из притвора! Јовановић: Управо сам добио још једног налогодавца

од admin
0 коментар
milan jovanovic FoNet TV FoNet 678x381 large

 milan jovanovic FoNet TV FoNet 678x381 large

-Ја се више не осећам уопште безбедно. Симоновић сада излази из затвора и вероватно ће ангажовати нове убице, с тим што он неће више бити сам као налогодавац већ и суд који укида притвор. Суд сада одбија жалбу тужиоца и укида Симоновићу притвор, што значи да му се пружа још једна шанса да наручи убице заједно са српским правосуђем, рекао је за нашу редакцију Јовановић.

Подсетимо се, председник општине Гроцка и високи функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) Драгољуб Симоновић негирао је  у Другом основном тужилаштву у Београду да је по његовом налогу 12. децембра подметнут пожар на имовини Милана Јовановића, који ради као новинар портала „ЖŽиг Инфо“. 

Он је ухапшен 25. јануара, а нешто више од месец дана раније ухапшени су извршилац Александар Маринковић, организатор паљења пожара Игор Новаковић и помагачица Бојана Цветковић Шијацки.ž
 
Сво троје су признали извршење кривичних дела, рекао је у петак председник Србије Александар Вучић на ванредној конференцији за новинаре.
Цветковић Шијацкијева је закључила споразум с Другим основним тужилаштвом о признању кривичног дела на основу којег је осуђена на шест месеци кућног затвора и новчану казну од 50.000 динара.
 
Јовановић је од почетка тврдио да је нападнут искључиво због свог писања о аферама председника Општине, који је иначе и члан Главног одбора Српске напредне странке.
 
У ноћи између 11. и 12. децембра запаљен је аутомобил Јовановићеве супруге, а пожар се тада проширио на гаражу и део куће. У пожару је причињена материјална штета, али на срећу, нико није повређен.
 
ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

two × two =