Почетна » Претучен возач ГСП-а, велики заводник: Ударала га 2 брата, јер им је био са сестрама и један мушкарац, чију је жену одвео у кревет!

Претучен возач ГСП-а, велики заводник: Ударала га 2 брата, јер им је био са сестрама и један мушкарац, чију је жену одвео у кревет!

од admin
0 коментар

Сви који познају овог шофера знају да је велики швалер, те да успева да заведе како младе девојке, тако и удате жене

Крајње необична прича догодила се у аутобусу ГСП на линији 302, када је група локалних младића из Гроцке претукла возача Д.П (49) због тога што га бије глас великог заводника!

Инцидент се догодио у недељу увече око 21.30 сати, а све су забележиле и камере у возилу, док запослени у овом јавном предузећу данима причају о случају у којем је Д.П једва спасио живу главу.

– Њих четворица ушла су на прва врата и кренула да га провоцирају разним псовкама, увредама и најгорим клетвама. Возач је на урлике “Пи.ко једна, гаде, олошу” само мирно одговорио са “јесам” и наставио да вози.

– Тада су почели и да га пљују! У једном моменту је један од нападача са капуљачом на глави прескочио шипку и нашао се буквално над возачем. Почео је да га удара песницама и све је трајало минут-два. Није ми јасно како је Д.П. успео да заустави аутобус – објашњава наш извор из ГСП и додаје да он није желео да поднесе кривичну пријаву против насилника јер зна да је крив.

Наиме, према његовим наводима, сви који познају овог шофера знају да је велики швалер, те да успева да заведе како младе девојке, тако и удате жене.

– Испоставило се да се он паралелно забављао са сестрама два момка која су га вербално напала, а да је трећа особа заправо љубоморни муж жене са којом се такође виђао, а прича се да јој је чак и направио дете – каже саговорник из оовог предузећа, који је обавештен и са информацијом да се забрањена љубав родила у кафићу где је дотична супруга радила у близини окретнице аутобуса у Устаничкој улици.

Полиција је упозната са случајем, а снимак напада се налази у диспечерском центру ГСП и Дирекцији за јавни превоз.

Возач је задобио неколико удараца у главу, а осим огреботина и пар модрица није задобио озбиљније повреде.

С.И. – с.илиц@телеграф.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар