Почетна » Продуценткиња са ТВ Пинк оборила дете на пешачком прелазу, девојчица (15) збринута на ВМА

Продуценткиња са ТВ Пинк оборила дете на пешачком прелазу, девојчица (15) збринута на ВМА

од Други Пишу
0 коментар

Девојчица (15) повређена је у несрећи која се догодила синоћ на углу Витановачке и Војводе Степе на Вождовцу, када ју је аутомобилом ударила Нина Ковачевић, продуценткиња на Телевизији Пинк, потврђено је за Нова.рс.

О овој несрећи јавност је известила потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић, која је објавила на друштвеној мрежи „X“ да је запослена на телевизији Пинк, Нина Ковачевић, ударила на пешачком прелазу девојчицу стару 15 година и да је у тренутку несреће имала више од једног промила алкохола у крви.

Према информацијама Тепићеве, лекари се боре за живот детета, док је Ковачевић током ноћи задржана на трежњењу.

Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић објавила је да је запослена на телевизији Пинк, Нина Ковачевић, ударила на пешачком прелазу девојчицу стару 15 година и да је у тренутку несреће имала више од једног промила алкохола у крви. Према информацијама Тепићеве, лекари се боре за живот детета, док је Ковачевић током ноћи задржана на трежњењу.

„Пијана Нина Ковачевић са Пинка ударила је на пешачком 15-огодишњу девојчицу. Лекари се боре за живот детета. Нина је имала више од 1 промила алкохола у крви“, написала је Тепић на друштвеној мрежи Икс и додала:

 

„Када је Србија туговала због жртава масакара 2023. Нина је са зграде Пинка народу показивала средњи прст, с обе руке“, поручила је Тепић.

Према њеним информацијама, Ковачевић је задржана на трежњењу током ноћи.

У току ноћи на друштвеним мрежама објављено је да је дошло до велике саобраћајне несреће у Улици Војводе Степе на Вождовцу, када је аутомобил у пуној брзини на пешачком прелазу ударио девојчицу.

Снимци су се појавили на мрежама и недуго након тога се помињало да је аутомобил возила Нина Ковачевић, иначе продуценткиња на Пинку.

Широј јавности постала је позната након што је прошле године грађанима током протеста „Србија против насиља“ окупљеним грађанима испред Пинка показала средњи прст.

Marko Đedović, Nemanja Pajić, Nina Kovačević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар