Почетна » Радник Градске управе јурио новинара Нишке иницијативе: Поломићу ти руке и ноге

Радник Градске управе јурио новинара Нишке иницијативе: Поломићу ти руке и ноге

Тражио да се обрише снимак

од Други Пишу
0 коментар

Главног и одговорног уредника Нишке иницијативе, Срђана Нонића, напао је на Тргу краља Милана, како пише тај портал, радник Градске управе, Никола Панић, након што га је Нонић снимио како у току радног времена посећује казино. Уследила је салва увреда и претњи да ће Нонићу поломити телефон, руке и ноге да би на крају и физички насрнуо на њега, додаје се на порталу.

Након краће расправе и одбијања да обрише снимак, Панић је наставио да физички напада Нонића, како би му отео телефон из руке, што је довело до петоминутне потере која се наставила након уласка уредника Нишке иницијативе у зграду МУП-а, пише Нишка иницијатива.

Портал додаје да је по уласку у саму зграду и покушаја да пријави напад и затражи полицијску заштиту, Панић поново насрнуо на Нонића на портирници, што су и забележиле надзорне камере ПУ Ниш. Брзом реакцијом полицијских службеника, Панић је одмах одведен у неку од просторија где је дао изјаву.

 

„Нисам веровао да ће овако све да се одвија, да ја бежим у центру града у сред бела дана, па да на крају када стигнем у зграду полиције будем нападанут на портирници. Мислим да је овај напад инспирисан мржњом према мом раду који истражује махом (не)рад јавне управе, а посебно појединаца који се лоше односе према послу, не иду на посао, или се понашају како хоће. Ово је сада лепо снимљен приме“, рекао је уредник портала Нишка иницијатива Срђан Нонић.

Полиција је у координацији са Тужилаштвом у Нишу, које има посебно одељење за нападе на новинаре, прикупила све снимке са камера које покривају део града у коме се десио напад и на којима се може видети комплетан ток догађаја. Одсек за форензику је преузео комплетан материјал са телефона Нонића, као и за раније преписке у којима Панић обећава трећим лицима да ће „да пребије Нонића, макар га ухапсили“, пише Нишка иницијатива.

 

Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар