Почетна ОсталоХроника Родитељи у Београду у страху: Мушкарац узнемирава децу на Карабурми и Миријеву, ево шта кажу у полицији

Родитељи у Београду у страху: Мушкарац узнемирава децу на Карабурми и Миријеву, ево шта кажу у полицији

од Други Пишу
0 коментар

Полицији су пријављена два инцидента када је мушкарац (57) узнемиравао децу, он је идентификован, пронађен и предат Хитној помоћи.

На друштевним мрежама се последњих десетак дана појавило неколико упозорења на мушкарца који у београдским насељима Миријево и Карабурма узнемирава децу. Неки од грађана су фотографисали мушкарца, у фармеркама и кожној јакни и објавили те фотографије уз упозорење родитељима да пазе на своје малишане.

 

Како портал Нова.рс незванично сазнаје, полицији су пријављена два таква инцидента, један 13. а други 15 новембра. У првом случају је мушкарац појурио за децом, у другом је пресрео малолетнике, али ни у једном од тих случајева није било физичког контакта нити тежих последица.

„Полиција је брзо идентификовала лице, оно је пронађено и предато Хитној пооћи“, речено је за портал Нова.рс из извора блиског МУП Србије.

У питању је, по свему судећи, особа са посебним потребама, тако да полиција има врло ограничена овлашћења по том питању. Да ли је мушкарац задржан у некој специјализованој установи, није познато. МУП је такође упутио и извештај Центру за социјални рад.

Foto: Printscreen

Милош Ж. Лазић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар