Почетна » С.С из Заклопаче тврди да му је председник МО СНС-а полупао ауто и да му је претио да ће га убити, друга страна негира

С.С из Заклопаче тврди да му је председник МО СНС-а полупао ауто и да му је претио да ће га убити, друга страна негира

Председник МО СНС-а Заклопача нејасан

од Жиг Инфо
0 коментар

Општински Одбори ССП-а и Народне странке данас су саопштили да је председник МО СНС Заклопача, Срђан Михајловић полупао аутомобил свом суграђанину С.Савковићу.

  • У суштини ја не знам зашто је председник локалних напредњака то урадио јер нисам у том моменту био код куће. Били су ми мајка и отац. Оно што знам јесте да ми је полупао ауто и да је претио да ће да ме убије. Још увек је истрага у току и не бих више да говорим о овом случају, каже С.С за Жиг инфо.

Према незваничним информацијама Жиг инфа, председник МО СНС-а из Заклопаче, Срђан Михајловић и С.С су претходно, истог дана, имали расправу на Смедеревском путу када је дошло до саобраћајног удеса. Према речима очевидаца, Михајловић је обилазио колону возила, када је прошао поред С.С-а. Наводно му је тада С.С добацио да пази како вози, док му је Михајловић рекао да ће га „запамтити“. Михајловић је затим касније, око два сата по поноћи, полупао ауто и претио родитељима С.С-а.

Председник напредњака у Заклопачи не зна да ли је полупао ауто С. Савковићу

Председник МО СНС-а Заклопача, Срђан Михајловић био је недоречен што се тиче оптужби да је полупао ауто свом комшији. За све што нам треба, како је рекао, имамо у полицијском записнику.

  • Немам појма. Све што имате, имате у исказу из полицијске станице у Гроцкој, он и нема ауто, хвала вам на позиву, рекао је Михајловић.

Михајловића смо поново упитали да ли је демолирао ауто С.С- у или не?

  • Не.  Откуд ја знам, нема појма шта му се десило. Ја сам чуо да он има проблема, али шта је у питању, стварно не знам. Чуо сам да је био у некој завади са неким човеком што му је полупао ауто, свако прича своју причу. Ја сам био на неком весељу стварно не знам ништа о томе, био је изричит  Михајловић и поновио је више пута да ко буде објавио нешто о овоме случају да ће, у договору са својим адвокатом, сваког тужити.

Иначе, Срђан Михајловић је запослен у ЈП „Пијаце и зеленило “ Гроцка, а његова супруга Ивана је одборник испред листе СНС-а у Гроцкој.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар