Почетна » САРАДНИК ОПТУЖУЈЕ ВЛАДИКУ ВАСИЛИЈА Оргијао док су сахрањивали патријарха!

САРАДНИК ОПТУЖУЈЕ ВЛАДИКУ ВАСИЛИЈА Оргијао док су сахрањивали патријарха!

од admin
0 коментар

Црква није била свето место за владику Василија Качавенду, који је унутар тих зидина за време сахране патријарха Павла оргијао са неколицином свештених лица.

Он је тих дана ишао у шопинг како би купио скупоцено одело “Хуго Бос” да би провод наставио правим оргијама са младићима, испричао је отац Серафим, његов бивши сарадник, у другом делу емисије “Живот прича”. О куповини скупоценог одела пре шест година писао је и “Ало!”, а Качавенда се тада правдао речима: “Ајде, немојте ме питати за те будалаштине. Са пријатељима који су дошли из Сарајева шетао сам се и разгледао град”.

Tanja  Vojtehovski

У емисији на ТВ “Прва”, ђакон Бојан Јовановић, односно отац Серафим, испричао је ауторки и водитељки Тањи Војтеховски како се осећао као жртва сексуалних напада владике Качавенде, али и као човек који је полицији рекао да постоји снимак на којем Качавенда задовољава и искоришћава дечака. Снимак му је понуђен за 100.000 евра. Како би коначно неко стао на крај Василију, Бојан је овај случај пријавио полицији.

Занимљиво је да за све Качавендине прљаве радње зна и већина људи у СПЦ. Међутим, на Бојана је извршен притисак да буде тај који ће преузети ствари у своје руке. Све је организовао у договору са полицијом, а у јучерашњој емисији потврдио је да му је нуђен још један снимак.

Naslovna strana “Alo!” 21. novembra 2009.

Насловна страна “Ало!” 21. новембра 2009. , Фото: РАС

– У лаптопу је био снимак са епископом Качавендом за време сахране патријарха Павла. Тада су имали своје оргије, сећате се онда када је било у новинама да је Качавенда у “Хугу Босу” куповао одело за време сахране патријарха Павла, а онда је са тим момцима био у Патријаршији. Тај снимак постоји. Они су мени за тај снимак тражили два милиона евра. Каже: “Ако имаш два милиона, ми ти дајемо лаптоп са свим снимцима који у њему постоје” – открио је Бојан.

Секс снимљен ручним часовником

– Качавенда ме је више пута питао да ли желим да будем са њим, за шта је обећао да ће ме частити. Рекао сам му да то не желим, а он ме је питао да ли ја имам неког кога бих му препоручио. Питао сам мог друга А., чије презиме не знам, да ли жели да са Качавендом има сексуалне односе. Друг је пристао, јер му је био потребан новац. У наредних пола године, три, четири пута је имао сексуалне односе са владиком. Док су они имали сексуални однос у Качавендиној спаваћој соби, ја сам их чекао у дневној соби. Како ми Качавенда није налазио обећани посао, решио сам да га уценим тиме што ћу снимити сексуални однос А. и њега. Наручио сам ручни часовник са скривеном камером и са А. сам се договорио да га он стави на руку приликом сексуалног односа са владиком. Снимак је настао у лето 2009. године – испричао је један од свештеника који је Качавенди подводио жртве.

Качавенда: Хоћу само дечкиће!

– Једног дана сам га питао: “Ако већ желите то да радите, зашто то не радите са женама, како је од природе, како је од Бога дато, зашто радите такве ствари са малолетним лицима”. Он ми је рекао: “Жене су прљаве, жене су штрокаве, ја хоћу само са дечкићима” – каже отац Серафим.

Јелена Пауновић   Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × two =