Почетна » Скандал у ОШ „Јован Дучић“: Мајка ђака пребила наставницу биологије, лупала јој је главом о под и претила да ће убити њу и њену породицу

Скандал у ОШ „Јован Дучић“: Мајка ђака пребила наставницу биологије, лупала јој је главом о под и претила да ће убити њу и њену породицу

од Други Пишу
0 коментар

Наставницу биологије у Основној школи “Јован Дучић” на Новом Београду напала је и тешко повредила мајка ученика ове школе, сазнаје “Блиц”.

Мајка је дошла на отворена врата и питала наставницу биологије зашто је њеном сину закључена двојка, а има просек за тројку.

Притом, није знала да се сабира и оцена из првог полугодишта, прича за “Блиц” учитељица у ОШ “Јован Дучић” која је у пратњи повређене колегинице отишла у болницу.

Каже да је наставница биологије да би решила несугласице позвала мајку у кабинет. Али, уместо решења, дошло је до ужасног насиља.

Говорила јој је ужасне ствари „Не знаш ти кучко ко сам ја, је*аћу ти матер“, каже учитељица за “Блиц”.

Мајка ученика је запретила да ће да иде код директорке што је наставница биологије подржала. Међутим, изненада се вратила. Са врата је, каже почупала за косу, оборила на под и лупала главом о под.

Нећеш нигде више радити, нећеш радити у овој школи, запамтићеш ме, не знаш ти ко сам ја. Побићу ти породицу – викала је.

Пошто је био одмор, позиве у помоћ нападнуте наставнице нико није чуо, па је бесна мајка наставила да се иживљава и говори: ”Нико те не чује, убићу те”.

Тек тада је наставница успела да се отргне, одјурила је до полицајца, али он није био ту.

Запослени су затим позвали полицију која је дошла и узела изјаву.

Мајка која је напала наставницу је пред полицијом признала да је завршила курс борилачких вештина каже саговорница Блиц-а.

До напада је дошло у поподневним сатима, а наставница је колима хитне помоћи превезена у болницу.

Osnovna škola „Jovan Dučić“ Foto: Nova.rs

Блиц/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар