Почетна » СМРТ ЗБОГ 200 ДИНАРА Нападач на таксисту ухваћен јер се вратио да ПОСМАТРА УВИЂАЈ

СМРТ ЗБОГ 200 ДИНАРА Нападач на таксисту ухваћен јер се вратио да ПОСМАТРА УВИЂАЈ

од admin
0 коментар

Никола Добрић (34), који је ухапшен због убиства таксисте из Крагујевца Бранислава Ђукића (66) ухваћен је зато што се, пола сата након свађе и физичког напада на Ђукића, вратио на место злочина.

Наиме, Добрић који се током вожње посвађао са таксистом око рачуна мањег од 200 динара, а потом му и задао неколико удараца песницом, одмах по инциденту је побегао са места догађаја. Он се, међутим, према сазнањима „Блица“, након пола сата вратио и посматрао увиђај.

– Стајао је са стране и посматрао како Хитна помоћ долази и безуспешно покушава да реанимира таксисту. Стигла је и полиција, а онда су га људи који су ту били све време препознали у тој гужви – прича један од очевидаца и додаје да је потом неко узвикнуо: „Он га је убио“ и показује прстом на Николу Д.

Полиција је потом ухапсила Николу Д.

Žrtva: Branislav Đukić

Жртва: Бранислав Ђукић

Возач таксија је, како се за сада сумња, пренуо од срчаног удара изазваног стресом, али обдукција треба да утврди прави узрок смрти.

Према саопштењу полиције, ухапшен је Н.Д. (34) из Крагујевца због сумње да је убио таксисту Бранислава Ђукића синоћ у 22.10 сати у насељу Бресница у Крагујевцу.

Сумња се да он није хтео да плати вожњу, а када возач таксија покушао да га спречи да побегне задао му више удараца песницом у главу и тело, а затим побегао.

Таксиста се, према сазнањима „Блица“ од његових колега који су убрзо по инциденту притекли у помоћ, вратио у ауто и док се полукружно окретао да се врати на такси станицу, позлио му је и не успевши да заустави возило ударио је у оближњу кафану.

Mesto događaja

Место догађаја

Беживотно тело таксисте полиција је затекла у аутомобилу, а виши тужилац је наложио судско медицинску обдукцију.

Осумњечном Н.Д. је одређен притвор од 48 сати, а биће спроведен Вишем јавном тужилаштву са кривичном пријавом због убиства.

Небојша Радишић   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eleven − eleven =