Почетна » Снимак сведока који је детаљно описао напад на новинара Цветковића: „Видео сам када га је ударио штаком у главу“

Снимак сведока који је детаљно описао напад на новинара Цветковића: „Видео сам када га је ударио штаком у главу“

од admin
0 коментар

Новинар Стефан Цветковић је фотографију из локалне амбуланте на којој се виде ране на глави и крвави трагови одмах објавио на друштвеним мрежама

Ухапшен Срђан Златановић (39) који је новинара Стефана Цветковића из Беле Цркве ударио алуминијумском штаком по глави. Срђан је већ био осуђиван због напада на новинара 2015. године. Постоји и сведок овог немилог догађаја, а Цветковић је снимио његову изјаву.

Новинар Стефан Цветковић је фотографију из локалне амбуланте на којој се виде ране на глави и крвави трагови одмах објавио на друштвеним мрежама. Након тога се упутио за Румунију, због, како каже, своје безбедности.

Цветковић је снимио разговор са човеком који био сведок овог немилог догађаја.

– Нападач се паркирао испред кафане у којој смо били, а ти си му био окренут леђима. Мушкарац из кола је почео да виче: „Смраду један, ђубре!“ – рекао је очевидац.

 

Када му је новинар Саша Цветковић рекао да опише детаљно шта се све тачно догодило у кафани он је наставио.

– Ударио те је штаком у главу, то сам видео. Ти му ниси дао повод у ниједном тренутку, ниси се ни окренуо према њему. Пао си на земљу када те је ударио, почео си да бауљаш и отишао си низ улицу. Напач се вратио у кола и рекао: „Сад ћу ја да га стигнем колима“ и отишао је за тобом и то улицом у којој вожња није дозвољена – испричао је очевидац новинару.

Подсетимо, Стефан Цветковић је нестао средином прошлог месеца и појавио се након два дана, тврдећи да је киднапован. У потрагу за Цветковићем били су укључени припадници Жандармерије, БИА, криминалистичке полиције, рониоци, а ангажована су и два хеликоптера Министарства унутрашњих послова.

Међутим, Основно јавно тужилаштво у Вршцу и Више јавно тужилаштво у Панчеву су против новинара из Беле Цркве покренули истрагу и подигли кривичну пријаву због лажног пријављивање отмице.

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар